offline ![]() kurkuma doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() NoNameUser inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Karoklnika123 praktykant |
Ogrzewanie podłogowe...niezłe rozwiązanie. Ja natomiast uważam, że to tylko dla zdrowych ludzi, bez żadnych klimatów chorobowych kości i stawów. Ponoć to ma wpływ. Ja zanim się podejmują jakichkolwiek działań, proszę o pomoc kominiarza...sprawdzam drożność przewodów kominowych, robie przeglądy i potem działam z jakimkolwiek ogrzewaniem. Nomen omen mam sprawdzonego: http://www.kominiarze-warszawa.pl/ |
| |
![]() Gość: Jasienia praktykant |
|
| |
![]() Gość: jureek23 praktykant |
Dla mnie wiele ulepszeń domu ma nie doknca dobry wpływ dla zdrowia. Kiedys ludzie zyli bez takiego ogrzwania i byli zdrowi, a teraz chcemy mieszkać w ciepych domkach, gdzie od ogrzewania dzieci chorują, a jak wyjda na dwor zimą to tez już grypa gotowa. Czasem warto pomyśleć o zdrowiu. Nam w domu w zupełności wustraczy kociol obecnie po wymianie na pellet cos takiego http://kolton.pl/work/ i nic wiecej. I tez nie grzejemy bez sensu. A w domu temp. To 20-22 stopnie. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: piotrek35 praktykant |
|
|
Łapiemy ciepło - ciepło z kominka pod kontrolą
«
Powrót do artykułu: Łapiemy ciepło - ciepło z... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 51 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Biżuteria okienna na wiosnę Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Jeżeli zastanawiacie się and zakupem biżuterii, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu LABIZU z najróżniejszą biżuterią, w tym np....
- Najlepsza podłoga do biura Liczba postów: 63 Grupa: Wnętrza Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Facowiec z najróżniejszymi panelami oraz drzwiami, w tym np. drzwi wewnętrzne w atrakcyjnej cenie.....
- Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 59 Grupa: Wnętrza Osobiście mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie smakowitych słodyczy do domu, na urodziny lub...
- Zwykła poduszka czy profilowana? Najlepszym rozwią... Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Możecie sobie srpawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu fizjoterapii Klinika Rehabilitacji - rehabilitant Wrocław ....