![]() Gość: kasa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
Jeżeli chodzi o stworzenie pięknych i funkcjonalnych ogród to zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia także to jak dokładnie działa GardenWizja i jednocześnie jakie realizacje mają już na swoim koncie. Co również ważne zajmują się takimi pracami, jak m.in zielone dachy i tarasy o czym będziecie mogli dokładniej dowiedzieć się na stronie. Warto się przekonać i co najważniejsze stworzyć go tak jak to sobie wymarzyliście http://gardenwizja.pl/zielone-dachy-tarasy/ a> |
Ten post był edytowany przez Tomek111 dnia: 24 stycznia 2022, 09:51 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() tinka00 doświadczony
![]() |
Zgadzam się, projektowanie dachów zielonych jest coraz bardziej popularne i dobrze :). Sama zdecydowałam się na takie rozwiązanie, bo dachy ekstensywne służą nie tylko nam, ale i środowisku. Projekt realizowała firma Zielone Budownictwo z Wrocławia, z czego jestem bardzo zadowolona. Myślę, że warto zainwestować ze względu profesjonalne wykonanie i wysoką jakość materiałów. |
Ten post był edytowany przez tinka00 dnia: 31 marca 2022, 14:37 | |
| |
![]() Gość: ocebowatininu praktykant |
|
|
Lekki zielony dach ekstensywny - ekologiczna modernizacja starego pokrycia
«
Powrót do artykułu: Lekki zielony dach ekstensywny -... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Budowa domku narzędziowego krok po kroku Liczba postów: 13 Grupa: Budowa i re... jeśli chodzi o budowę domku narzędziowego, to zdecydowanie warto rozważyć użycie płyt MPB do zabudowy wnętrza albo do wykonania półek i regałów. sam tak zrobiłe...
- Drewno wiecznie modne: Elewacje z klasą na pokolen... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, płytki elewacyjne z klinkieru można swobodnie zestawiać z tynkiem lub drewnem, co widać na stronie https://kingklinker.com/. Różnorodność form...
- Nowoczesna elewacja: jak zabezpieczyć ściany przed... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Nowoczesny dom – czym powinien się wyróżniać? Liczba postów: 111 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych to doskonały sposób na podniesienie wartości estetycznej i funkcjonalnej budynku. Materiał ten jest niezwykle....
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 20 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...