![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Co_ffee inżynier
![]() |
ja kupiłam taki półkotapczan i jestem zachwycona! Super jakość i mega funkcjonalne rozwiązanie! |
| |
![]() Gość: velmazm60 praktykant |
|
| |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: petraej60 praktykant |
|
| |
![]() Gość: madeleineix16 praktykant |
|
| |
![]() Gość: rosanneok3 praktykant |
|
| |
offline ![]() Kazikdobry fachowiec
![]() |
|
| |
Jeżeli jesteśmy w temacie małych mieszka to polecam zapoznać się z tym artykułem https://www.biznesnaprawo.pl/artykul/mieszkan ia-2-pokojowe-dla-kogo-takie-mieszkania-sa-idealne-131748 Mieszkania 2-pokojowe – Dla kogo takie mieszkania są idealne. Polecam przeczytać !!!! |
Ten post był edytowany przez dnia: 27 stycznia 2022, 06:04 | |
|
Łóżka w szafie
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Ocieplenie budynku Liczba postów: 235 Grupa: Ekologiczny... Powiem wam, że wlasnie myślałam o dociepleniu domu i widziałam styropian 20 cm – słyszałam, że naprawdę robi robotę przy utrzymaniu ciepła zimą. Fajnie, że moż...
- fotowoltaika w firmie Liczba postów: 84 Grupa: Ekologiczny... Hej wszystkim, natknąłem się ostatnio na witrynę poświęconą used solar panels i muszę przyznać, że temat okazał się naprawdę bardzo ciekawy. Okazuje się, że wra...
- Wolny czas Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny... My leisure time lately is just playing Block Blast — super relaxing and fun.
- dom parterowy Liczba postów: 48 Grupa: Ekologiczny... Jeżeli będziecie szukać firmy specjalizującej się w ocieplaniu budynków to polecam https://iqterm.pl/ mają spore doświadczenie także na pewno wszystko będzie wy...
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 47 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych King Size to elegancja w dużym formacie i minimalna liczba fug. Paleta barw od czerwieni po antracyt pozwala s...