Łupież suchy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

26 kwietnia 2017, 22:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Mało przyjemny problem mnie dręczy. Nazywa się łupież suchy. Nie byłoby sprawy, gdyby ta dolegliwość nie była widoczna i krępująca. Pracuję z ludźmi, muszę wyglądać dobrze a ja często łapię się na strzepywaniu z ramion mało efektownych śladów łupieżu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2017, 10:11

można wybrać się do apteki i zapytać farmaceutę o skuteczne środki do walki z łupieżem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2017, 10:31

Użytkownik zbuntowany_anioł napisał: można wybrać się do apteki i zapytać farmaceutę o
skuteczne środki do walki z łupieżem.

Tylko, że każdy farmaceuta mówi inaczej. Też walczyłem z łupieżem i wiem, czym jest biały pyłek na ciemnym swetrze albo marynarce. Używam Pirolamu z polecenia dermatologa. Dla mnie dobry, łupieżu już nie mam.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2017, 18:42

Łupież suchy to ciężka sprawa. Mój chłopak z tym walczy. Różne już szampony testował. Wczoraj wyczytałam na http://www.vichy.pl/blog/swedzi-cie-skora-g%C 5%82owy-to-moze-byc-%C5%82upiez-suchy/vmag60772.aspx że jeszcze jest coś skutecznego z Vichy, chyba mu kupię.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2017, 11:02

no to może lepiej iść po poradę do dermatologa, on już chyba coś skutecznego poradzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2022, 15:49

Dobry szampon to podstawa. Z łupieżem walczyłem prawie pół roku zanim odkryłem szampon Ducray Kelual DS. Skuteczność to nie wszystko, bo szampon przy okazji ładnie pachnie.

Ten post był edytowany przez kej_say dnia: 2 marca 2022, 17:57
Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2022, 21:28

Przy łupieżu stosowałam Olejek Hasna na włosy, efekt super. Łupiez minoł , a i włosy lsniące, wyraźniej zdrowsze. Polecam. zamawiam w sklepie Pachnąca Kraina

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2023, 05:58

Coś, co powinno przynieść mocną zmianę, zobaczcie - https://www.pro-sprzet.pl/blog/jaki-jest-najl epszy-szampon-na-lupiez-ranking-i-opinie.html I to jest właśnie dobry kierunek, którego zdecydowanie warto się trzymać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 88

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >