offline Kamieniarstwo kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Karmelka praktykant |
Jeśli ktoś chce się wyróżnić to faktycznie lustra o niecodziennych kształtach są super pomysłem. Ostatnio w ogóle lustra wracają do łask i wiele ludzi montuje je w domach - fantastycznie też nadają się do małych pomieszczeń, bo je znacznie optycznie powiększają. Co do tego, gdzie takie lustra można zakupić to ja bym polecała zrobienie takowych na wymiar u sprawdzonego szklarza. Jak ktoś jest z Wrocławia lub okolic to polecam zajrzeć na http://www.majsterszklarz.pl/lustra-na-wymiar / |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: alkutek13 praktykant |
|
|
|
Lustra o zaskakującej formie
«
Powrót do artykułu: Lustra o zaskakującej formie | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Warszawa zyskała wyjątkowe miejsce: KLONN restaura... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 63 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
- Jak stworzyć kameralny pokój dziecięcy? Liczba postów: 38 Grupa: Wnętrza Kameralny pokój kojarzy mi się przede wszystkim z przytulnością, więc wybrałabym ciepłe, jasne kolory, drewno i miękkie tekstylia. Nie trzeba też zapełniać każd...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 177 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
- Jakie zmiany w trendach wnętrzarskich można zaobse... Liczba postów: 28 Grupa: Wnętrza The 2025 interior design landscape is clearly shifting toward hyper-personalization, moving away from rigid minimalism in favor of spaces that tell a unique sto...