offline ![]() AdidarMeble.pl kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() staralfur praktykant
![]() |
Mała łazienka wymaga dobrej logistyki. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ReginaB kierownik
![]() |
Według mnie bez względu na kubaturę łazienki, bardzo
ważnym elementem jest w niej zawsze oświetlenie. Wiele
świetnych propozycji zarówno do tego, jak i innych
pomieszczeń możemy znaleźć w ofercie sklepu Szykowny Dom
https://szykownydom.com/lampy-do-lazienki
. |
| |
offline ![]() mazwoj fachowiec
![]() |
Pytanie jak mała jest łazienka? W takich niewielkich
pomieszczeniach warto pokusić się o montaż drzwi
przesuwnych chowanych w ścianę. Dzięki takiemu
rozwiązaniu sprawy można dosuwać ewentualne meble do
ściany, co w małych pomieszczeniach ma ogromne znaczenie.
Oczywiście do drzwi takich warto zamówić zamek hakowy w
kluczem aby czuć się komfortowo w łazience. |
| |
offline ![]() Ich_com_pl doświadczony
![]() |
|
Ten post był edytowany przez Ich_com_pl dnia: 21 sierpnia 2018, 19:12 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Anastazja doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() gnsbud.pl doświadczony
![]() |
W przypadku małej łazienki warto postawić na umywalkę: |
| |
offline ![]() Anastazja doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() bibi2 fachowiec
![]() |
W łazience najlepiej jest stosowac jasne kolory które optycznie powiększą wnętrze .Jesli sam nie bardzo wiesz jak się zabrać za aranżację łazienki i nie posiadasz odpowiedniej wiedzy najlepiej skorzystaj z pomocy profesjonalistów. Ja skorzystałam z usług projekt mieszkania i jestem bardzo zadowolona , wnętrze piękne i ze smakiem . |
| |
![]() Gość: kazik9999 praktykant |
Zgadzam się. Jasne kolory w małej łazience to podstawa, aby ją optycznie powiększyć. Macie już jakieś płytki na oku? Może spdoba wam się kolekcja All in white od Tubądzin? Spójrzcie na ich stronę https://www.tubadzin.pl/collection/495 - subtelen wzory, delikatność i lekkość. |
|
Mała łazienka
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Gdzie zamówić meble do kuchni w Warszawie Liczba postów: 10 Grupa: Ekspert ara... W Ikei mozna przecież zamówic meble do kuchni na wymiar. Maja kilka gotowych kolekcji, które wykonuja pod konkretne oczekiwania przestrzenne. A ta firma zajmuje...
- Aranzacja wnętrza Liczba postów: 187 Grupa: Ekspert ara... Różne dodatki skandynawskie znajdziesz w sklepie online MebloModa :) Mają ekstra narożniki ale też inne dekoracje i meble.
- Aranżacja salonu Liczba postów: 479 Grupa: Ekspert ara... Nowoczesne meble w różnych stylach, np. glamour czy skandynawskie znajdziesz w salonie MebloModa. Mają potężny wybór jeżeli chodzi o narożniki ale inne elementy...
- Meble do salonu Liczba postów: 117 Grupa: Ekspert ara... Jak nie podobają Ci się oklepane meble z sieciówek to ja korzystam z salonu MebloModa. Szczególnie polecam jeżeli chodzi o narożniki
- Szkoła - gimnazjum Liczba postów: 16 Grupa: Ekspert ara... A ja mam coś dla osób, które szukają pomysłów na wycieczkę szkolną. Warto wpaść do Wrocławia i odwiedzić https://hydropolis.pl/. Dzieciaki będą zachwycone!