offline Victori_pl fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kusząca58 majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
|
|
|
| |
offline Kenny majster
|
|
|
| |
|
Co do tego pełna zgoda i w znacznym stopniu pozwoli zaoszczędzić miejsce,przestrzeń-w małej łazience jest to najbardziej istotna kwestia. raz jeszcze zwracam uwagę na naszą stronę www.Victori.pl gdzie wybór artykułów do wyposażenia łazienki,w tym także kabin prysznicowych jest naprawdę szeroki:) |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: abba123 praktykant |
|
|
| |
offline DoOzdabiania.pl kierownik
|
|
|
| |
offline evamm praktykant
|
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 8 października 2015, 20:10 | |
|
| |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
Małą łazienkę warto wizualnie powiększyć. Nie zawsze
trzeba układać płytki aż do samej góry. Można
zastosować elementy sztukaterii. Na przykład listwy przypodłogowe i sufitowe które
optycznie sprawią, że łazienka będzie większa :) |
|
|
Mała łazienka
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
- osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 36 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
- Architekt Liczba postów: 20 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
- polecam super stolarza od mebli kuchennych Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy...
- Najlepszy materac do sypialni - który według Was? Liczba postów: 35 Grupa: Wykańczamy... Wybór odpowiedniego materaca to decyzja, którą podejmuje się na lata, dlatego warto ją dobrze przemyśleć. Na stronie https://mybed.pl/pl/c/Materace/5 MyBed.pl m...