Malowanie pokoju dziecka.

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

26 lipca 2011, 12:20

Zgadzam sie: good 0 bad

z tego, co wiem, to raczej tak, bo nie widziałem innych, ale dopytaj, choć i tak, jak nie czarne, to będa to kolory ciemne, bo zwyczajnie na innych kredy nie widac, a więc jasne kolory mijaja sie z sensem i zastosowaniem;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 19:29

nie no pewnie. Wziąłem to pod uwagę, ale myślałem, że chociaż w jakimś ciemnym zielonym albo czerwonym. Z tego co pamiętam w klasach zdarzały się tablice takich kolorów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 23:08

czytajac ten watek zastanawiamam sie na wzory na ścianach, gdzie moge dostac gotowe szablony po ktorych wystarczy pomalowac farba?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 10:09

szablon, to najlepiej samemu sobie wydrukować i wyciąć, jeśli chcesz go potem pomalować farbą, ale to się nadaje tylko do jakiś cieni i konturów, a Tobie chodzi o namalowanie czegoś normalnie w kolorze? np Kubusia Puchatka?;D

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 12:31

Pytanie No. 2 ?!

Jaki musi być papier tego arkusza, kredowy czy zwykły ??? zeby farba nie przebiła... ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2011, 12:37

Ja np. użyłam grubszego papieru kredowego który z jednej strony był polakierowany. Udało się tylko co.... karta była tylko A4 więc szablony wzorów troszkę za małe na moje pomysły :)

No ale zawsze można połączyć kartki :D

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 13:15

Szczerze to ja na swój chłopski rozum wydrukował bym z papieru o jak największej gramaturze heheh, może jest jakiś program komputerowy który pomaga w czymś takim? Konwersacja również i mnie zainteresowała ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 14:55

Jeżeli chodzi o domową robotę to co prawdopodobnie najgrubszy papier wystarczy, zawsze można nakleić na tekturę zwykłą kartkę A4, wyciąć całość i gotowe

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 13:35

widziałem, jak robili właśnie z tekturą i zwykłą kartką naklejoną na nią i dopiero wycinali wzór, bo papier kredowy niestety przebil..

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 23:37

ale przecież takie szablony na pewno można gdzieś kupić. Nie łatwiej tak?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20249 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 275

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >