Mapa geodezyjna

« Powrót do grupy: Zanim będziesz mieć własną działkę

7 czerwca 2023, 13:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć, potrzebuję znaleźć firmę, która wykonuje mapy geodezyjne w Koluszkach. Jeżeli macie jakiś sprawdzonych specjalistów dajcie znać! Będę bardzo wdzięczny!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• planuje kupić działkę Liczba postów: 116 Grupa: Zanim będzi... O, super informację. Dzięki za rady. Ja się rozglądam za działką na sprzedaż w Opolu. Znalazłem kilka fajnych, m. in. z tej firmy http://www.technobudopole.pl/d...
  • Zbiornik na ścieki w obszarze Natura 2000 Liczba postów: 13 Grupa: Zanim będzi... Ja również się nigdy nad takimi rzeczami nie zastanawiałem, ale jestem za to zdania, że całkiem ważnym jest to aby wiedzieć jak wygląda opcja dofinansowania do....
  • Geodeta Liczba postów: 45 Grupa: Zanim będzi... Czytać zawsze warto, wiadomo, że od lektury nie staniemy się specjalistami, ale jakiś minimalny zakres wiedzy uzyskamy. Jeśli natomiast macie do wykonanie zadan...
  • samosiejki Liczba postów: 3 Grupa: Zanim będzi... Użytkownik Konto usunięte napisał: co zrobic z samosiejkami na działce Zależy co Ci się zasiało?? Warto przekopać ziemię, obsadzić sadzonkami lub zagospodarow...
  • Kontenery na śmieci Liczba postów: 33 Grupa: Zanim będzi... Użytkownik domatorka20 napisał: Bardzo dużo czasu spędzam na działce. Właściwie chyba więcej niż w domu. Stąd pytanie - ile kosztują pojemniki do sortowania śmi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18802 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 138

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >