Mazury - wyjazd

« Powrót do grupy: Robimy dach

wczoraj, 18:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie wyjazd na Mazury – nigdy tam nie byłam i zastanawiam się, czy warto zaplanować tam urlop.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

wczoraj, 19:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Mazury zdecydowanie warto odwiedzić – to jedno z tych miejsc, które naprawdę robią wrażenie, zwłaszcza jeśli lubisz kontakt z naturą. Nawet jeśli nie żeglujesz, jest tam masa innych rzeczy do zrobienia: kajaki, spacery po lesie, rowery, zwiedzanie historycznych miejsc czy po prostu relaks nad wodą. Zastanów się również nad odwiedzeniem tej restauracji w Giżycku https://www.hotelmasovia.pl/restauracja/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Piękna kraina! Liczba postów: 2 Grupa: Robimy dach Mazury nie są tak zatłoczone jak niektóre inne regiony turystyczne w Polsce. Nawet w sezonie można znaleźć spokojne miejsca z dala od tłumów – idealne dla rodzi...
  • Koszt blachodachówki Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Szukam orientacyjnych kosztów pokrycia dachu 100 m² blachodachówką. Bez robocizny – chodzi mi tylko o sam materiał z dodatkami typu obróbki, wkręty itd.
  • blacharze jakości Liczba postów: 7 Grupa: Robimy dach Dla branży przemysłowej, w której liczy się trwałość i jakość materiałów, ciekawą ofertę przygotowała firma Primostal. Na stronie https://primostal.pl/pl/nasza-...
  • Blachodachówka na garaż Liczba postów: 2 Grupa: Robimy dach Na garaż spokojnie wystarczy prostsza wersja blachodachówki, nie trzeba od razu inwestować w najdroższe modele z grubą powłoką. Ważne, żeby dobrze dobrać podkła...
  • Ocieplenie poddasza pianą pur Liczba postów: 2 Grupa: Robimy dach Przymierzam się do ocieplenia poddasza pianką poliuretanową i zastanawiam się, która firma w Mazowieckim robi to solidnie i w rozsądnej cenie. Macie jakieś dośw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19740 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 165

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >