Meble do łazienki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

5 czerwca 2014, 12:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam w łazience można powiedzieć, że prawie nowe wc, prysznic z wanną, grzejniki, płytki. Ale meble, lustro, umywalka , kran przydałoby mi się nowe, ponieważ gdy rok temu remontowaliśmy to nas stać nie było na wszystkie zmiany. Mam na to 2 metry długości, jak ją wykorzystać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2014, 11:47

Jeżeli szukasz ciekawej umywalki do swojej łazienki to polecam Ci stronę www.florisa.pl sama tam kupiłam i jestem bardzo zadowolona :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2014, 15:04

Dzięki na pewno zerknę tam

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2014, 16:07

A to sama masz zamiar takie coś wykonywać , kupować gotowe czy kogoś wynająć myślałaś nad tym już? Mogło by fajnie to wyglądać i wszystko się wymieścić lecz najlepsze do tego byłyby akcesoria na wymiar.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2014, 23:52

Jakaś szafka pod umywalkę... Wiesz mniej więcej co byś chciała? Jak ma to wyglądać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2014, 08:41

Szafkę bym chciała aby była spora, ponieważ chciałabym tam ręczniki , srodki czystości, proszek, płyn do płukania itp. Ale mam tylko na to 2 metry szerokości , głębokości około 0,5 metra. Gotowego czegoś takiego chyba nie kupię:(

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2014, 23:33

Nic mi innego niż szafka pod umywalkę nie przychodzi do głowy, tyle, że może jakaś dłuższa- na dwie umywalki na przykład :)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2014, 16:59

Ja myślałam nad czymś u dołu długiego z jedną umywalką i lustro nad umywalką a obok uzuepłeniająca się do długiej szafki druga szafka idąca w górę. Ale gotowe chyba takie coś to nie kupię.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2014, 09:04

do lazienki najlepsze sa meble z drewna egzotycznego, swietnie znosza wilgoc, ale sa drogie

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2014, 19:51

A ile takie meble mogą kosztować? I to chyba tylko na zamówienie można kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jaką wannę wybrać? Liczba postów: 57 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli szukacie wanny wolnostojącej to polecam ten model - https://www.swiatlazienek.com.pl//p94971 ,galatea-smooth-wanna-wolnostojaca-bez-k orka-i-syfonu-160x75-c...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 381 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli szukasz dostawcy który ma urządzenia i akcesoria do prowadzenia myjni i stacji paliw to idealny będzie ten https://www.corrimex.pl/myjnie/ Od wielu lat dz...
  • Tapety dekoracyjne Liczba postów: 386 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Istnieją również bardziej trwałe dekoracje naścienne, np. płytki klinkierowe z King Klinker. Dzięki nim możemy bez problemu osiągnąć trwały ef...
  • Nowoczesny salon Liczba postów: 175 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Klinkier jest materiałem ponadczasowym i praktycznym. Łatwo go dopasować do podłoża, rodzaju pomieszczenia, jak również do aranżacji. Płytki s...
  • Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 509 Grupa: Ciekawe pom... I tak i nie. Jeśli będziemy potrzebować tego sprzętu przez wiele miesięcy czy też lat, to wynajem nie będzie dla nas opłacalny. Jednak jeśli potrzebujemy danego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18517 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >