Meble, kuchnie, szafy pod wymiar- Łódź i okolice

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

16 lutego 2009, 17:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Wykonuje zabudowę kuchni, sypialni, pokoju dziennego, szafy przesuwne pod wymiar dokładnie wg życzeń klienta we wszystkich technologiach.

zabudowa kuchni
szafki, półki
MDF, OSB, laminowane
szafy przesuwne
komody,
zabudowy pod zestawy TV

Przebije cenowo każdego. Zrób pomiar i wycenę w salonie a gwarantuje że ja wykonam to nieporównywalnie taniej!

Sprawdź:
tel: 888 098 921
e-mail- kuchnie.lodz@gmail.com
gg- 2414893

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2016, 15:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Nadal Pan oferuje meble? Dostałem z polecenia wycenę kuchni od firmy Zumar (http://zumar-meble.pl/kuchnie-na-wymiar) i chętnie sprawdzę, czy faktycznie będzie u Pana taniej?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Księgowa Liczba postów: 105 Grupa: Firmy budow... Przeniesienie procesów księgowych do jednego programu może ułatwić dostęp do informacji i uporządkować dokumentację. Przy pełnej księgowości zakres potrzeb jest...
  • Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 171 Grupa: Firmy budow... Czy właściciel firmy powinien sam zaglądać do systemu księgowego, czy wystarczy, że najważniejsze informacje przekazuje mu księgowa? Z jednej strony przedsiębio...
  • Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 18 Grupa: Firmy budow... Bardzo chciałabym znaleźć ekipę, która szybko poradzi sobie z remontem piwnicy i strychu.
  • Szkolenia Liczba postów: 66 Grupa: Firmy budow... W firmie coraz częściej korzystamy z rozwiązań chmurowych przy projektach budowlanych, dlatego zacząłem szukać szkoleń związanych z Autodesk Construction Cloud....
  • Jaki system ERP wybrać? Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Wraz z rozwojem firmy często pojawia się potrzeba wdrożenia nowych narzędzi informatycznych. Jeżeli chodzi o mnie, to skorzystałem z oferty polecanej mi firmy O...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21224 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 387

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */