Cześć wszystkim, ostatnio zastanawiałem się nad bezpieczeństwem naszych danych w sieci. Coraz częściej słyszy się o wyciekach z banków czy kart kredytowych. W związku z tym zacząłem doceniać anonimowość. Jakie macie zdanie na temat takiego rozwiązania jak płatności przez telefon? Czy to faktycznie bezpieczniejsze niż podawanie numeru karty? Moja żona zawsze marudzi, jak widzi jakieś dziwne transakcje na wspólnym koncie, więc szukam sposobu, żeby moje hobby zostało nieco bardziej prywatne, hehe. Macie jakieś doświadczenia z konkretnymi platformami, które to wspierają i nie robią problemów przy wypłatach?
offline EchoSphere5 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline PixelNomad praktykant
|
Haha, skąd ja to znam! "Kochanie, a co to za przelew na 100 zł?" – klasyka gatunku. Odpowiadając na Twoje pytanie SMS w hazardzie online to genialna sprawa właśnie pod kątem prywatności i kontroli budżetu. Nie musisz podpinać karty, po prostu doliczają Ci to do rachunku u operatora. Ja od dłuższego czasu korzystam z tego portalu i jestem bardzo zadowolony. Mają świetny support, który faktycznie pomaga, a nie tylko wysyła formułki. Gry chodzą płynnie, a wybór producentów jest imponujący. To solidne miejsce, gdzie nikt nie patrzy Ci na ręce, a płatność telefonem działa bez zarzutu. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline EchoSphere5 praktykant
|
|
|
|