Mieszkania dla mlodych

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

29 stycznia 2015, 21:18

Zgadzam sie: good 0 bad

widziałeś ofertę activ investment? oni mają MDM - kupowałem u nich w 4 wieżach i całkiem sobie chwalę takie rozwiązanie! a nie wiadomo jak długo mdm jeszcze potrwa!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2015, 10:37

Jeden z moich znajomych teraz kupił właśnie mieszkanie z programu MDM w Mikołowie, na Fabrycznej. Właśnie skorzystał z dopłaty i jest na etapie urządzania mieszkania. Deweloper – Trojan – pomógł wszystko załatwić. Widzialem zdjęcia – mieszkanie fajne, osiedle przyjemne. Nic, tylko mieszkać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 kwietnia 2015, 15:50

Ja w tym programie zakupiłem mieszkanie od warszawskiego dewelopera www.barc.com.pl w Piastowie i jestem z tej decyzji bardzo zadowolony. Wiadomo, że zawzse lpieiej byłoby nie brać żadnego kredytu, ale szukam już pewnej stabilizacji i mimo wszystko chyba trudno było o lepszy wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2015, 18:51

Noszę się z zamiarem kupna mieszkania w Szczecinie. Interesuje mnie opcja 'mieszkania dla młodych', ale nawet nie mam dzieci, nie wiem czy banki specjalnie nie dają kredytów niby pod ten projekt, a tak naprawdę w efekcie na gorszych warunkach, niż gdyby brać bez tego... Polecono mi Artbud Deweloper, przyznam szczerze, że nie słyszałem o nich, ale mają interesującą mnie lokalizację - Pomorzany. Czy ktoś mógłby cos doradzić? Z projektu wygląda fajnie, ale nie wiem czy to aby nie kolejne wielkie sypialnie w tym mieście...?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 11:31

Zdania są podzielone, jedni są zadowoleni, inni mniej. Myślę, że wszystko zależy od indywidualnych potrzeb. Jednak mówiąc teraz o MDM, trzeba wziąć poprawkę na to, że już niedługo w życie wejdzie nowelizacja ustawy. O wszystkich zmianach polecam poczytać TUTAJ. Myślicie, że te zmiany przyczynią się do większej popularności programu? Jakby nie patrzeć w zeszłym roku sporo gotówki nie trafiło do potencjalnych beneficjentów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2015, 21:21

Program MDM ma swoje plusy i minusy, nie każdy może do niego przystąpić, ograniczeniem jest na pewno metraż, ale znowu mamy dopłatę więc plus :) Polecam czytać na bieżąco blogi budowlane np. MG Projekt jak i różne fora, tam ten temat jest systematycznie poruszany :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2016, 14:04

Mieszkania dalej są i to nawet w takiej Wawie - https://tabelaofert.pl/mieszkania-z-doplata-m dm/warszawa Wcale nie jest tak, że sytuacja jakoś mocno się zmieniła, ale fakty są takie, a nie inne - program nie długo się kończy.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2016, 12:23

Nie gadajcie, też w normalnych cenach można kupić mieszkanie, chociażby tu mieszkania na sprzedaż żyrardów

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2016, 19:07

Ja znalazłem świetne mieszkanie w nowej inwestycji www.kasinskiinvestment.pl w Kielcach. Zależało mi na czasie, bo z dnia na dzień zmieniłem pracę. Szybko pomogli mi znaleźć nowe miejsce , w dobrej cenie i lokalizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2016, 06:34

Jeszcze działa, są możliwości, więc można skorzystać, są mieszkania MDM we Wrocławiu i innych miastach, ja skorzystałem z żoną z tego: https://tabelaofert.pl/mieszkania-z-doplata-m dm/wroclaw

Ten post był edytowany przez dominikgala9 dnia: 30 grudnia 2016, 06:35
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mieszkania pod wynajem Liczba postów: 44 Grupa: Rynek pierw... Zależy w jakim mieście. Ale dla tych co dopiero zaczynają podsyłam małą ściągę: https://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/wy najmij_i_zarabiaj_jednak.html
  • Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Szukając mieszkania w stanie deweloperskim, warto wcześniej ogarnąć sobie temat wykończenia i tego, ile rzeczy trzeba będzie później ogarnąć. Samo kupno to dopi...
  • Wynajem mieszkań - Warszawa Liczba postów: 22 Grupa: Rynek pierw... Z punktu widzenia porządku w papierach liczy się poprawny wzór umowy i komplet oświadczeń. Na https://r4r.pl/co-to-jest-najem-okazjona lny-wzory-i-zasady-wspolpr...
  • Mieszkania pod klucz Liczba postów: 31 Grupa: Rynek pierw... Szanowni Państwo, osoby aranżujące nowe mieszkanie powinny zwrócić uwagę na wyjątkową trwałość prawdziwego klinkieru. Różnorodność naszych płytek pozwala zreali...
  • Czy mieszkania będą teraz drożeć ? Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Dalej można moim zdaniem znaleźć tanie oferty mieszkań. Ja swoje nowe lokum znalazłem na stronie firmy Dombud. Muszę przyznać, że posiadają bardzo szeroką ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21426 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 160

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */