Mieszkania i domy na obrzeżach miasta

« Powrót do grupy: Mieszkania i domy poza centrum

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

25 kwietnia 2012, 17:10

Zgadzam sie: good 0 bad

No ja śledziłem różne oferty z tej okolicy po agencjach nieruchomości i faktycznie jest sporo ciekawych względnie niedrogich, ale też zainteresowanie nimi jest spore, więc ceny niedługo mogą znowu windować w górę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2012, 10:52

Ja jestem zwolennikiem złotego środka. W moim przypadku udało się połączyć spokój z dobrą lokalizacją. Dobrym wyjściem są specjalne kompleksy osiedlowe. Moje jest położone w spokojnej lokalizacji, pełnej zieleni i przestrzeni. Mogę liczyć na ciszę i spokój, a gdy chcę jechać do centrum - kilka przystanków tramwajowych i jestem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2012, 17:39

To faktycznie najlepszy kompromis. Ale takich ofert nie ma dużo, bo im bliżej centrum tym ciaśniej. No i przede wszystkim ceny. Chociaż ostatnio faktycznie przeżyłem małe zaskoczenie, jak zobaczyłem, że się jeszcze na Żoliborzu przy pl. Grunwaldzkim budują, i to poniżej 7 tys./m2. Jakby nie patrzeć lokalizacja świetna.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2012, 11:57

Minęły już czasy, kiedy budowało się osiedla oddalone od siebie. Teraz buduje się ładne, funkcjonalne. Cieszy mnie fakt, że ciągle stawia się na zieleń wokół i wewnątrz takiego osiedla. Tam przy pl. Grunwaldzkim faktycznie ciągle budują, oglądałam wizualizacje - bardzo ładnie to wygląda!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Interentowy sklep budowlany Liczba postów: 130 Grupa: Technologie... Teraz jest mnóstwo internetowych sklepów budowlanych. Tak naprawdę wszystko można kupić online. Z tym, że moim zdaniem lepiej kupować w sklepach specjalizującyc...
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10792 Grupa: Ogrodzenia... A może w takim razie zamiast stawiać na takie ogrodzenia to warto rozważyć dostępne propozycje do Pozbruk, jak m.in Karo, które nie zajmuje wiele miejsca i do t...
  • jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 66 Grupa: Robimy izol... Ocieplenie garażu blaszanego to świetny pomysł, zwłaszcza na nasze kapryśne zimy. Najczęściej stosuje się styropian o grubości 3-5 cm, mocowany od wewnątrz za p...
  • Wybór szkoły nauki jazdy Liczba postów: 16 Grupa: Domy szereg... Dzień dobry wszystkim! Zacząłem ostatnio rozglądać się za kursem na prawo jazdy i natknąłem się na ciekawe informacje, które nieco uporządkowały mi temat, jeśli...
  • Wolny czas Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... escape road 2 features intuitive controls, making it easy for players to navigate and dodge obstacles. The arrow keys allow for precise steering, essential for....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19967 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 212

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >