| offline  Brikin majster  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  widar fachowiec  | Ja jestem zwolennikiem złotego środka. W moim przypadku udało się połączyć spokój z dobrą lokalizacją. Dobrym wyjściem są specjalne kompleksy osiedlowe. Moje jest położone w spokojnej lokalizacji, pełnej zieleni i przestrzeni. Mogę liczyć na ciszę i spokój, a gdy chcę jechać do centrum - kilka przystanków tramwajowych i jestem. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  Brikin majster  | To faktycznie najlepszy kompromis. Ale takich ofert nie ma dużo, bo im bliżej centrum tym ciaśniej. No i przede wszystkim ceny. Chociaż ostatnio faktycznie przeżyłem małe zaskoczenie, jak zobaczyłem, że się jeszcze na Żoliborzu przy pl. Grunwaldzkim budują, i to poniżej 7 tys./m2. Jakby nie patrzeć lokalizacja świetna. | 
|  | |
| offline  Guśka praktykant  | Minęły już czasy, kiedy budowało się osiedla oddalone od siebie. Teraz buduje się ładne, funkcjonalne. Cieszy mnie fakt, że ciągle stawia się na zieleń wokół i wewnątrz takiego osiedla. Tam przy pl. Grunwaldzkim faktycznie ciągle budują, oglądałam wizualizacje - bardzo ładnie to wygląda! | 
|  | |
| offline  Cadela Project doświadczony  | Ja też mieszkam kilka kilometrów od centrum i szczerze mówiąc, to była jedna z lepszych decyzji. Mam więcej spokoju, ciszę, a przy dobrze zaprojektowanym domu koszty utrzymania są niskie. Zainwestowałem w ogrzewanie elektryczne od Kadela Projekt – zero kotłowni, czysto i bezobsługowo, a rachunki mam niższe niż znajomi w blokach z gazem. Jeśli ktoś planuje budowę poza miastem, warto zobaczyć, jak to działa w praktyce: https://kadela.com.pl/ile-kosztuje-ogrzewanie -elektryczne/ | 
|  | |
| Reklamy Google | 
Mieszkania i domy na obrzeżach miasta
« 
				Powrót do grupy: Mieszkania i domy poza centrum

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1201 Grupa: Technologie... Thanks for sharing a wonderful article, you need to check out live cricket tv and watch now
- naprawa komputerów Liczba postów: 56 Grupa: Firmy budow... Mój komputer stacjonarny działa bardzo wolno i chciałbym go przyspieszyć, dodając dysk SSD i więcej RAM-u, ale sam nie chcę się za to brać. Szukam serwisu, któr...
- Architekt Liczba postów: 20 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
- Fotowoltaika - kogo polecacie? Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... Użytkownik jutka napisał: Lepiej byłoby jakbyś podał mimo wszystko te lokalizacje. Chociaż z takich firm z polecenia na pewno mogę Ci tu wspomnieć o https://www...
- Mieszkania i domy na obrzeżach miasta Liczba postów: 15 Grupa: Mieszkania... Ja też mieszkam kilka kilometrów od centrum i szczerze mówiąc, to była jedna z lepszych decyzji. Mam więcej spokoju, ciszę, a przy dobrze zaprojektowanym domu k...