offline Brikin majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
Ja jestem zwolennikiem złotego środka. W moim przypadku udało się połączyć spokój z dobrą lokalizacją. Dobrym wyjściem są specjalne kompleksy osiedlowe. Moje jest położone w spokojnej lokalizacji, pełnej zieleni i przestrzeni. Mogę liczyć na ciszę i spokój, a gdy chcę jechać do centrum - kilka przystanków tramwajowych i jestem. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Brikin majster
|
To faktycznie najlepszy kompromis. Ale takich ofert nie ma dużo, bo im bliżej centrum tym ciaśniej. No i przede wszystkim ceny. Chociaż ostatnio faktycznie przeżyłem małe zaskoczenie, jak zobaczyłem, że się jeszcze na Żoliborzu przy pl. Grunwaldzkim budują, i to poniżej 7 tys./m2. Jakby nie patrzeć lokalizacja świetna. |
|
| |
offline Guśka praktykant
|
Minęły już czasy, kiedy budowało się osiedla oddalone od siebie. Teraz buduje się ładne, funkcjonalne. Cieszy mnie fakt, że ciągle stawia się na zieleń wokół i wewnątrz takiego osiedla. Tam przy pl. Grunwaldzkim faktycznie ciągle budują, oglądałam wizualizacje - bardzo ładnie to wygląda! |
|
| |
offline Cadela Project majster
|
Ja też mieszkam kilka kilometrów od centrum i szczerze mówiąc, to była jedna z lepszych decyzji. Mam więcej spokoju, ciszę, a przy dobrze zaprojektowanym domu koszty utrzymania są niskie. Zainwestowałem w ogrzewanie elektryczne od Kadela Projekt – zero kotłowni, czysto i bezobsługowo, a rachunki mam niższe niż znajomi w blokach z gazem. Jeśli ktoś planuje budowę poza miastem, warto zobaczyć, jak to działa w praktyce: https://kadela.com.pl/ile-kosztuje-ogrzewanie -elektryczne/ |
|
| |
| Reklamy Google |
Mieszkania i domy na obrzeżach miasta
«
Powrót do grupy: Mieszkania i domy poza centrum
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1359 Grupa: Technologie... Przeglądając różne parterówki, trafiłem na Projekt domu Dom w kosaćcach 9 (N) – https://www.archon.pl/projekty-domow/pro jekt-dom-w-kosaccach-9-n-m7e6267123661e. ...
- Chcę rozbudowac poddasze. Liczba postów: 21 Grupa: Robimy dach Fachowcy świadczący usługi dla domu lub mieszkania, oprócz przeprowadzania napraw, powinni również doradzać w wyborze najlepszego sposobu usunięcia usterki i do...
- osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Fajnie wygląda oferta Energycool, jeśli ktoś myśli o klimatyzacji czy nowoczesnych systemach chłodzenia. Strona jest przejrzysta, pokazują produkty i rozwiązani...
- Architekt Liczba postów: 31 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
- Wiertarka udarowa, jaka kupic? Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... If you have the appropriate person by your side, you won't need it eighty percent of the time play snake. I was looking for something to bring me joy, then I d...