Mieszkanie w Łodzi

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

22 czerwca 2017, 15:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Gdzie najlepiej opłaca się teraz kupić nowe mieszkanie w Łodzi? Wracam do tego miasta po paru latach i nie orientuję się za bardzo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2017, 19:43

Warto takich ogłoszeń szukać w internecie - tego jest pełne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2017, 12:19

Warto sprawdzić nowe mieszkania na sprzedaż w Łodzi Mieszkanie deweloperskie to według mnie o wiele lepsze rozwiązanie, wszystko mamy nowe, równe itp. Wtedy interesuje nas jedynie aranżacja mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2017, 08:14

Jest dużo miejsc w Łodzi gdzie można zamieszkać tylko musisz określi co jest dla Ciebie najważniejsze. Ja lubię ciche spokojne osiedla gdzie jest dużo zieleni więc mi pasuje Chojny Park

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2017, 18:39

A co sądzicie o takim rozwiązaniu – praca w dużym mieście i mieszkanie w pobliskiej małej miejscowości? Mam takie wrażenie osobiście, że to coraz popularniejsze jest. Trudno się w sumie dziwić, skoro ceny niższe, dojazdy coraz mniej problemowe a spokój i cisza pozwalają na udany odpoczynek po ciężkim dniu w pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2017, 01:05

Praca nie musi być ciężka, zwłaszcza jeśli jest zdalna. Ostatnio o uszy obiło mi się o tym jak zarabiać przez internet. Okazuje się, że w ten sposób zarabia mnóstwo ludzi! Mi spodobała się sieć afiliacyjna MyLead dzięki której ludzie zarobili łacznie wiele milionów złotych. To robi wrażenie. Ja już zaczynam zarabianie w ten sposób i faktycznie wygląda to świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2017, 22:57

Zależy od tego jakimi środkami dysponujesz bo buduje się w sumie sporo. Jak zależy Ci na prestiżu i dobrej lokalizacji to przykładowo Apartamenty Zdrowie masz tutaj wirtualny spacer - http://www.apartamentyzdrowie.pl/Wirtualny-Sp acer/Okolica/flash/4DL.pl_Apartamenty-Zdrowie-PC.html w zasadzie samo centrum miasta, wszędzie blisko, a do tego wykonawcą jest Budimex, blisko stadion AquaPar w zasadzie idealne miejsce dla rodziny.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2017, 15:16

Użytkownik Kuleczka991 napisał: Praca nie musi być ciężka, zwłaszcza jeśli jest zdalna.
Zgadzam się w stu procentach! Sposobów zarabiania przez internet jest mnóstwo. Jednym z nich jest chociażby odczytywanie wiadomości e-mail. Jednym z serwisów, który to umożliwia jest ERMAIL, o którym można przeczytać chociażby tutaj:http://zarabianieprzezinternet24.pl/ermail/

Ten post był edytowany przez kej_say dnia: 24 listopada 2017, 15:16
Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2018, 12:07

Jeszcze do niedawna osoby które chciały zarabiać na rynku walutowym Forex MUSIAŁY jeździć na drogie szkolenia organizowane w większych miastach (ewentualnie kupować jakieś kursy i szkolenia online), a potem przez wiele miesięcy musiały DZIAŁAĆ JUŻ SAMODZIELNIE tracąc na naukę bardzo dużo czasu oraz pieniędzy. Teraz dzięki takiemu narzędziu, które ostatnio znalazłem online http://investor-online.com/imarketslive/iml-h armonic-scanner/ możliwość zarabiania jest na wyciągnięcie ręki zarówno dlla bardziej, jak i mniej doświadczonych osób.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2018, 16:32

Poszukaj sobie może czegoś w ofertach dewelopera http://www.kasbuddevelopment.pl/ Mają świetne oferty mieszkań w pięknych okolicach i co najważniejsze w rozsądnych cenach. Na stronie dewelopera masz wyszukiwarkę na której możesz znaleźć własne cztery kąty.

Ten post był edytowany przez Piotrek122 dnia: 8 maja 2018, 16:33
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Agencje ochrony Liczba postów: 340 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 70 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...
  • maszyny CNC - nowa czy używana? Liczba postów: 32 Grupa: Trudne tema... Zbierając materiały do projektu związanego z automatyką przemysłową natknąłem się na ofertę firmy NORD. Okazuje się, że mają naprawdę szeroką gamę motoreduktoró...
  • Nowoczesna edukacja Liczba postów: 89 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku skorzystałem z kursów w Glossa - https://glossa.pl/szkolenia-jezykowe/ , bo zależało mi na efektywnej nauce języka w przyjaznym i profesjonalny...
  • Firmy które produkują ubrania Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... Zwracam ogromną uwagę na jakość odzieży, którą kupuje. Jeśli szukacie wysokiej jakości odzieży skórzanej dla kobiet lub mężczyzn, to polecam Wam sprawdzić ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20686 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 176

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >