Gość: Korrko praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline perer inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline london kierownik
|
Chyba teraz ciężej jest wogole z kredytami hipotecznymi
stąd ten zastój. Ja swoje mieszkanie sprzedałam w
kwietniu w ciągu 4 dni od daty wystawienia. Ceny mieszkania
nie zanizalismy. |
|
| |
offline Kallas fachowiec
|
Szczerze mogę Wam polecić w kwestii sprzedaży mieszkania kontakt z skupem https://transakcja24.pl/skup-nieruchomosci-el blag/ Z nimi uda się Wam szybko załatwić wszystkie formalności i sfinalizować transakcję. Wszystko odbywa się pod okiem prawnika a umowa spisywana jest u notariusza. Zajmują się skupem m.in. domów z ogródkiem, apartamentów w centrum miasta, siedlisk usytuowanych poza granicami miasta, mieszkań i domków nad morzem, kawalerek czy różnego rodzaju działek. Możecie im śmiało zaufać, na swoim koncie posiadają wiele pozytywnych rekomendacji. |
|
| |
offline emi9392 doświadczony
|
Stawiałabym na rynek pierwotny. Jeśli szukasz nowych mieszkań w Warszawie, to warto zerknąć na Warszawski Świt na Targówku od Home Invest. Dobra komunikacja (metro i tramwaje w pobliżu), nowe budynki i sensowna lokalizacja jak na tę część miasta. Nawet do porównania z innymi ofertami to całkiem rozsądna opcja. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: KeithBerne praktykant |
|
|
| |
Gość: liliamp9 praktykant |
|
|
| |
Gość: DavidSoype praktykant |
|
|
| |
Gość: Borros praktykant |
W moim mieszkaniu z rynku wtórnego ściany były w opłakanym stanie, ale klinkier King Klinker idealnie zakrył wszystkie nierówności. Montaż okazał się banalnie prosty, bo płytki można kłaść praktycznie na każdą stabilną powierzchnię bez specjalistycznego sprzętu. Zerknijcie sobie na https://kingklinker.com/, mają tam naprawdę ciekawe kolekcje |
|
| |
Gość: Abesko praktykant |
|
|
|
Mieszkanie z rynku wtórnego - czy to dobry wybór?
«
Powrót do grupy: Rynek wtórny - kupno-sprzedaż, najem
Ostatnio na forum
- Audyt techniczny nieruchomości Liczba postów: 22 Grupa: Rynek wtórn... To jest dobry kierunek https://termocent.com/uslugi/audyt-energ etyczny/ ? Jeśli to zlecę, to wtedy wyciągnę jakieś konkrety? Czego można się realnie spodziewać?...
- Mieszkanie w Szczecinie Liczba postów: 50 Grupa: Rynek wtórn... Ceny mieszkań są bardzo wysokie, nieproporcjonalnie do zarobków. Ale czy będzie taniej? Nie. Już 4 lata temu gdy kupowałam mieszkanie usłyszałam: może poczekaj,...
- nieruchomości? Liczba postów: 31 Grupa: Rynek wtórn... Zarządzanie wynajmem to naprawdę skomplikowana sprawa, zwłaszcza gdy się nie ma doświadczenia. Weryfikacja najemców, odpowiednie umowy, regularne kontrole - każ...
- Wynajem mieszkania Liczba postów: 35 Grupa: Rynek wtórn... Kolega miał ostatnio spór z właścicielem mieszkania o to kto odpowiada za wymianę wadliwego sprzętu AGD który był na wyposażeniu. Żaden z nich nie wiedział gdzi...
- Czarna lista najemców - oszustów? Liczba postów: 4 Grupa: Rynek wtórn... Wynajmuję moje mieszkanie w Sopocie i dobrze sobie zdaję sprawę jak łatwo natrafić na różnych cwaniaczków. Prawo stoi zawsze po ich stronie (przepisy o ochronie...