Modne wnętrze

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

19 kwietnia 2019, 15:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Już od jakiegoś czasu poszukuje fajnych, drewnianych dekoracji do domu. W sumie to zauwazyłam tutaj http://galeriaram.pl/ , bardzo fajne drewniane ramy do zdjęć. Myslicie, że takie dodatki dalej są w modzie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 kwietnia 2019, 17:22

Polecam Internet jest dużo fajnych miejsc, gdzie można znaleźć ciekawe projekty wykończenia wnętrz. Nie trzeba od razu wynajmować projektanta

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2019, 13:51

Kto co woli. Jednej osobie drewno w domu będzie się podobało, a innej nie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2019, 12:41

Jeśli szukasz ciekawych inspiracji wnętrzarskich to zachęcam do obejrzenia tego: https://www.mirjan24.pl/content/category/2-in spiracje mają tam wizualizacje niemal każdego pomieszczenia, a dodatkowo występujące tam meble możesz zakupić bezpośrednio w ich sklepie i to za nieduże pieniądze :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2019, 11:20

Drewniane dekoracje są piękne, połączone z loftowym klimatem mieszkania będą się super prezentowały.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2019, 09:02

Moja żona ma duszę artystki i lubi malować, tworzyć coś z niczego. Ostatnio zainteresowała się metodą tzw DECOUPAGE, która pozwala na zdobienie powierzchni różnorodnych przedmiotów, między innymi kubków i wazonów w celu zmiany ich oryginalnego wyglądu. Co jakiś czas zamawiam jej potrzebne rzeczy do tej metody z tego sklepu http://decokreacje.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chciałbym ocieplić dom pianką PUR Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Chciałbym ocieplić dom pianką PUR i zastanawiam się, jaką firmę wybrać w Mazowieckim. Może ktoś z was poleci sprawdzoną ekipę?
  • Projekt domu parterowego Liczba postów: 89 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się czy jest sens budowy domu jednopoziomowego.
  • Dobra restauracja Liczba postów: 356 Grupa: Domy szereg... W poszukiwaniu najlepszego sushi warto zwracać uwagę na skład zestawów i sposób ich podania. Dobrze przygotowane nigiri czy maki naprawdę robią różnicę, szczeg...
  • Altanka w ogrodzie Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Moja altanka jest mała, drewniana, z daszkiem z gontu. Stoi w rogu ogrodu, gdzie latem daje fajny cień dzięki winorośli, która ją oplata. W środku mam prosty st...
  • kostka brukowa Liczba postów: 70 Grupa: Domy szereg... Cześć, Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad ciekawym, ale nadal klasycznym sposobem ułożenia kostki brukowej, to polecam wzór jodełki. Świetnie wygląda zarówno n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19740 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 256

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >