Montowanie napędu do bramy

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

4 grudnia 2017, 18:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Do takiej bramy dobrze jest zamontować napęd dobrej jakości. Wydaje mi się że takie rzeczy powinieneś szukać tutaj napędy do bram garazowych. Sam też niedługo bedę montował bramę do garażu dlatego zorientowany jestem gdzie szukać takich napędów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Przeprowadzka Liczba postów: 130 Grupa: Domy szereg... Akurat jeśli chodzi o przeprowadzki to wcześniej korzystałem z różnych firm przeprowadzkowych i zawsze pojawiały się dopłaty „za coś tam". Ostatnim razem postan...
  • Dobra restauracja Liczba postów: 392 Grupa: Domy szereg... Document handling keeps evolving, especially as users move between devices and formats, and tools like VLC Media Player and Adobe Acrobat Reader DC make PDF vie...
  • Zabawki dla dzieci Liczba postów: 87 Grupa: Domy szereg... Zakupy związane z dziećmi są często planowane z wyprzedzeniem i wymagają przemyślenia. Rodzice zwracają uwagę na funkcjonalność oraz dopasowanie do wieku. W tak...
  • The Weeknd White Vest Minimal Style Talk Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... The weeknd white vest represents a clean and confident fashion choice inspired by modern music culture. This forum post invites discussion on styling ideas, str...
  • Gdzie kupić segment w Warszawie? Liczba postów: 129 Grupa: Domy szereg... Może Wawer? tylko sprawdz dokładnie agencje

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20588 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 179

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >