Może ktoś z Was miał do czynienia z sodowaniem

« Powrót do grupy: Moja budowa

16 grudnia 2021, 12:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Może ktoś z Was miał do czynienia z sodowaniem zamiast z piaskowaniem i wie jak się to sprawdza i po jaką ewentualnie w tym zakresie warto sięgnąć? Mam maszynę do piaskowania, ale rozwinąłbym jakoś zakres usług pod tym katem, może udoskonalił nieco funkcjonowanie i efektywność oczyszczenia więc jeśli soda się dobrze sprawdza to może bym postawił na taką maszynę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2022, 16:16

A nie lepiej po prostu zlecić tego typu usługi komuś kto sie tym zajmuje i to tak profesjonalnie jak tutaj https://sandshot.pl/piaskowanie/sodowanie/ Na pewno warto czyścić sodą ze względu na to, że soda jest bezpieczna dla środowiska i dla człowieka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2022, 07:21

Zdecydowanie piaskarki to już przeszłość, nie ma sensu w nie dalej inwestować czy zmieniać na nowe. Oczyszczanie sodą z SodaBlast Systems (https://www.sodablastsystems.pl) to będzie znacznie lepsza opcja, technologia z USA, nadaje się do różnych powierzchni, znacznie efektywniej pracuje niż piaskarka.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2022, 07:13

Dobre maszyny są na wagę złota i warto przed zakupem takiej maszyny zrobić rozeznanie na rynku. Ja tak zrobiłem bo przecież taka piaskarka nie kosztuję 500 zł... Wybrałem najlepszą firmę w mojej okolicy a nawet troszkę dalej. Maszynę kupiłem w firmie https://auer.com.pl/kontakt/ z Warszawy. Ja zamówiłem naprawdę dobry sprzęt i jest to piaskarka przemysłowa.

Ten post był edytowany przez Maciej34 dnia: 31 stycznia 2022, 07:15
Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrzewanie wybrać do nowego domu? Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Planuję budowę domu i próbuję ogarnąć jakie rozwiązania grzewcze będą najbardziej opłacalne i ekologiczne. Wiem, że teraz dużo się mówi o fotow...
  • Jakie są najlepsze sposoby na ogrzanie domu? Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Hej wszystkim! Planuję modernizację systemu grzewczego w moim domu i zastanawiam się, jakie są Wasze doświadczenia z różnymi metodami ogrzewania. Słyszałem, że....
  • Jakie są najlepsze sposoby na ogrzewanie domu zimą... Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Zaczynają się chłodne dni i zastanawiam się, jakie macie sposoby na utrzymanie ciepła w domu zimą. Osobiście rozważam zakup jakiegoś nowego urz...
  • Hala magazynowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Wybierając urządzenia do podnoszenia, zawsze zwracam uwagę na ich praktyczność oraz dopasowanie do konkretnych warunków pracy. Przeglądając ofertę Mipromet, tra...
  • Logistyka dla e-commerce Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa W logistyce e-commerce wszystko zaczyna się od dobrego ogarnięcia procesów, bo bez tego nawet najlepszy produkt nie dowiezie wyników. Magazyn, pakowanie, zwroty...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21295 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 326

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */