|  Gość: Online Lenders praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: Essay Write praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: błaż81 praktykant | |
|  | |
| offline  Paczałki praktykant  | Ogólnie to nie wiem co Ci poradzić, ale ja korzystam z myjni samoobsługowych - bezdotykowych - staram się wybierać te o mocnym strumieniu, bo z bliska wymywa on wszystkie brudy. | 
|  | |
| offline  loleel majster  | Wydajne myjki ciśnieniowe na Ceneo.pl można znaleźć i zapoznać się z opiniami na ich temat. Najlepsze urządzenie do mycia trudno dostępnych miejsc i do tego o wielu innych zastosowaniach. Szczególnie, że większość modeli ma wymienne dysze. Można od kilkuset złotych już takie urządzenie zakupić, dla profesjonalistów są również. Znanych producentów i cenionych od lat. Na pewno sobie taka myjka z trudno dostępnymi zabrudzeniami poradzi. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: widor praktykant | Nie ma tak, że czegoś się nie doczyści, tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić bez naruszenia na przykład lakieru. U mnie zajmuje się tym firma Auto Detailing Kraków http://autodetailingkrakow.pl/oferta/. To firma, która zna się na tym co robi, mają doświadczenie i ogromne umiejętności, a w dodatku bardzo dobrą ofertę cenową, polecam serdecznie. | 
|  | |
| offline  Pania doświadczony  | |
|  | |
| offline  dbashirian03 doświadczony  | |
|  | |
| offline  Bakser fachowiec  | Ja zawsze zostawiam swoje auto specjalistom. Autodetaling Ursynów sprawia, że samochód wygląda doskonale, a dodatkowym plusem jest to, że efekt utrzymuje się przez długi czas. | 
|  | |
|  Gość: anika98 praktykant | Prawda jest taka, że samodzielnie nie da się dokładnie umyć auta. Lepiej skorzystać z profesjonalnych usług. Właśnie dlatego na spokojnie zerknijcie sobie tutaj https://1mad.pl/cennik . Mają tam kompleksowe rozwiązanie, jeśli chodzi o auto detailing. Uważam, że ważne jest to, aby stawiać na jakość i wybierać firmy, które znają się na tym co robią. Rozejrzyjcie się tam koniecznie. Uważam, że warto. | 
|  | 
Mycie trudnodostępnych miejsc
« 
				Powrót do grupy: Moja budowa

Ostatnio na forum
- Logistyka dla e-commerce Liczba postów: 10 Grupa: Moja budowa W handlu online każdy szczegół się liczy, a dobrze zaprojektowane opakowania to jeden z kluczowych elementów. Chronią produkty w transporcie i budują pozytywne....
- Samochody dostawcze Liczba postów: 91 Grupa: Moja budowa W przypadku gdy zależy Ci na solidnej i uniwersalnej skrzyni ładunkowej, to koniecznie zapoznaj się z ofertą producenta Pezetmot. Można znaleźć u nich takie roz...
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 53 Grupa: Moja budowa Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wysokiej jakości workami do odkurzaczy, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu K&M Grupa, gdzie znajdziecie....
- Podatki Liczba postów: 74 Grupa: Moja budowa Każdemu kto szuka sprawdzonego biura rachunkowego polecam kontakt z https://numeratum.pl/deklaracje-roczne-p it/ Kompleksowo zajmą się dla Was audytem księgowym,...
- Czy znacie jakieś firmy czyszczące elewację działa... Liczba postów: 5 Grupa: Moja budowa