Naklejki dekoracyjne

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

22 listopada 2015, 21:41

Zgadzam sie: good 0 bad

A jak długo utrzymuja się one na ścianie i czy nie blakną ??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2015, 09:08

To zależy od jakości samej naklejki oraz tego jak duża będzie wilgoć w pomieszczeniu w którym chcesz jej użyć,odradzam kuchnie i łazienkę gdzie wyblakną dosyć szybko.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2015, 10:45

W pokoju mojej córki jest dekor kwiatowy blado-różowy, zakupiony na jakiejś stronce chińskiej.Fajny efekt.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2015, 11:41

Naklejki ścienne mają to do siebie,że można je kupić tanim kosztem i będą stanowić o ciekawej,ładnej ozdobie przez jakiś czas. Jeżeli są ciut lepszej jakości to spokojne i wytrzymają kilka lat i na pewno nie będą żółkły.

www.SwiatPlastiku.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2015, 18:59

Naklejkami 3D można ciekawie naprawdzić wystrój mieszkania, tylko oczywiście trzeba je dobrze dobrać :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2015, 09:42

Zgadza się,tylko też pytanie czy takie naklejki mają stanowić o głównej dekoracji na ścianach,czy też raczej o jej ozdobie i nad tym polecam się mocno zastanowić. Dla mnie lepszą opcją jest nr 2,nie jako głównym motyw na ścianie a właśnie dodatek.

Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

7 stycznia 2016, 20:41

Ja używałem naklejek zamówionych na portalach aukcyjnych, żadnych indywidualnych stronach i wszystko było w porządku dlatego też myślę, że te które wybrałaś będą spełniać swoją rolę i nie przysporzą Ci żadnych problemów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2016, 13:23

Mi akurat naklejki dekoracyjne niezbyt się podobają,uważam że w obecnej chwili można wybrać inny rodzaj dekoracji czy wykończenia ściany poza fototapetami,naklejkami.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2016, 16:32

tego typu rozwiązania na drzwi to bardzo dobry pomysł. W ten sposób możemy ożywić wygląd całego pomieszczenia. Wychodzi to też taniej niz zakup nowych drzwi. Ostatnio sama szukałam takiego rozwiązania i znalazłam tutaj http://stikero.pl/ bardzo ładne naklejki na drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2016, 10:57

Na drzwi jak najbardziej,szczególnie w pokoju dziecka bo takie naklejki to zawsze dodatkowa ozdoba i atrakcja. Do pokoju dziennego proponuję z kolei cegłę lub kamień ozdobny.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19805 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 215

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >