Napędy do bram

« Powrót do grupy: Zagospodarowanie terenu

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

27 stycznia 2010, 15:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiecie może gdzie szukać napędu do bramy ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2010, 16:56

Jest taka firma Automatic Control polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2010, 20:17

może ktoś podpowie inne sprawdzone napędy?

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2010, 13:25

dobry napę ma faac. wejdź w necie na ich strone i tam znajdziesz wszystkie parametry i ceny. ja mam ich napęd do bramy i bardzo sobie chwalę.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2010, 12:24

Nice jest całkiem niezle no i FAAC. Z tym drugim akurat bardziej się orientuję, bo sam taki mam. Jak chcesz więcej informacji to najlepiej wejść na stronę, bo tam mają wszystko dokładnie opisane.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2010, 23:53

Ja polecam benincę. Tu jest fajny sklep. Miło i profesjonalnie

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2013, 17:37

ja polecam Faac 402 do bramy skrzydłowej. napęd jest hydrauliczny,zużywa mało energii, do dobrego działania wystarczy mu sezonowy przegląd.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2013, 10:34

Ja również polecam napęd firmy faac. Akurat ja korzystam z s450h i działa bardzo dobrze. W sumie tak mi ułatwia życie że nawet o nim zapominam. Klikam i po prostu działa :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2013, 14:22

Korzysta ktoś z Was z Faaca model 414? Sąsiad mój taki ma, poleca ale sam nie wiem czy faktycznie jest taki niezawodny? Działa w każdych warunkach, nie skrzypi, nie zacina się? Muszę zainwestować w jakiś sprzęt, ale chcę kupić coś porządnego na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2013, 21:14

ja korzystam. to bardzo dobry sprzęt, niezawodny nawet w złych warunkach pogodowych. Nap
Napęd wyposażony jest w silniki tubowe- samoblokujące dlatego też nie wymaga stosowania dodatkowych zamków

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaką kostkę położyć ? Liczba postów: 174 Grupa: Zagospodaro... Najlepiej poszperać w internecie i poczytać o tym więcej.
  • Tani i dobry grill Liczba postów: 23 Grupa: Zagospodaro... Jeśli chcesz kupić wszystko co potrzebne na udanego grilla, to na pewno warto mieć na uwadze sklep spożywczy online E-Spar https://e-spar.com.pl/kategoria/grill...
  • Mała altana czy duży parasol? Liczba postów: 84 Grupa: Zagospodaro... W takim razie jak planujecie postawić altanę w ogrodzie, to powinniście wiedzieć, że ważne są solidne elementy montażowe. Na https://www.chle-mar.pl/ widziałem....
  • Idzie wiosna Liczba postów: 48 Grupa: Zagospodaro... Na kolejną wiosnę planuję budowę placu zabawa w ogrodzie. Polecam przeczytać https://www.schronisko.edu.pl/jak-zamont owac-plac-zabaw-aby-byl-bezpieczny-i-zgo dny...
  • Garaż a może lepiej wiata? Liczba postów: 129 Grupa: Zagospodaro... Szukając inspiracji do budowy garażu, można także rozważyć blaszane konstrukcje, które oferują producent garaży blaszanych MARMET. Dzięki różnorodnym rozwiązani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 118

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >