Narożnik z wbudowanym odtwarzaczem audio

« Powrót do artykułu: Narożnik z wbudowanym odtwarzaczem audio | « Powrót do grupy: Wnętrza

11 sierpnia 2013, 18:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Czerwone meble według mnie nie są zbyt trafne, emanują agresją i sprawiają że człowiek też staje się agresywniejszy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2013, 15:49

ostro, jaki fajny pomysł:) no i sam narożnik jak się superancko prezentuje:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2013, 16:06

a na tym narożniku ja - pod kocykiem, relaksuję się po ciężkim dniu w zimny jesienny wieczór, a takie niestety nadchodzą. Polecam wszystkim taki narożnik, odrobina luksusu w domu dobra rzecz:)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2013, 18:02

Masterszef - może jeżeli ktoś jest bardzo podatny na taką podprogową sugestię to tak, ja ogółem lubię połączenie czerwieni z czernią i świetnie się czuję w takich pomieszczeniach. Ten narożnik bomba, a niektórym przydałoby się trochę takiej wewnętrznej agresji, takiego pałera ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2013, 10:51

a wg mnie to jeśli już o agresję chodzi to nie taki odcień wywołuje, tylko wg mnie może bardziej karminowy, krwisty - ten z kolei jest bardzo ciepły i elegancki - we mnie budzi pozytywne odczucia:) I nie ukrywam że bym taki chciała mieć :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2016, 09:15

Jakoś nie przypadł mi pomysł takiego [url-http://www.allemeble.com/Meble/Narozniki-wypoczynkowe-4 7]narożnika. Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2016, 13:38

Nie widzę zdjęć narożniku z wbudowanym systemem audio,natomiast jeżeli ktoś gustuje w takich nowoczesnych rozwiązaniach to czemu nie,na pewno pomysł jest dosyć ciekawy. Możecie napisać ile mniej więcej kosztuje?

www.Vocco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20015 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 265

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >