Nie chcę banału - chcę fajną szafę

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

22 listopada 2016, 15:46

Zgadzam sie: good 1 bad

Razem z żoną zmieniamy styl sypialni. Chcielibyśmy coś nowoczesnego i praktycznego jednocześnie. W czasopismach widzę, że króluje kolor biały w połysku. Znalazłem ciekawe szafy do sypialni, wyglądają na naprawdę masywne. Zjeździliśmy okoliczne sklepy meblowe i nic nam nie przypadło do gustu. Zamawiamy ze strony. Jak szafa będzie fajna to domówimy sobie resztę mebli do kompletu. Ktoś ma taki zestaw? Chwalcie się :)

Ten post był edytowany przez tomciom_80 dnia: 23 listopada 2016, 12:40
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2017, 12:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Szafa musi być nie tylko ładna, ale także funkcjonalna. Dużo półek, szuflad. Miejsce na powieszenie niektórych rzeczy czy wstawienie kartoników z butami. Sam musisz zdecydować co jest Ci potrzebne, tzn. jak duża szafa, z jakim rodzajem zamykania itp. Tak czy inaczej sporo mebli znajdziesz tutaj http://martimeble.pl/. Rzuć sobie okiem - jak nie szafę to może inne meble do sypialni znajdziesz ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lutego 2017, 20:04

Jeśli ma to być nowoczesne i oryginalne, a przy tym funkcjonalne to lepszym wyborem będzie skorzystanie z oferty dobrych stolarzy i meble na wymiar.

http://www.decoroom.eu/wykonczenia-wnetrz-ofe rta

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2017, 13:00

Tutaj http://rubinmeble.pl/ popatrz. Wybór szaf - ogromny. Z różnym rodzajem otwierania, o różnych gabarytach. Co do mebli na wymiar - często się to nie opłaca. Takie meble robione na zamówienie są drogie, a w wielu przypadkach gotowa szafa bez problemu się zmieści.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2017, 07:20

Myślę, że na Homebooku uda Ci się znaleźć odpowiednią szafę: http://www.homebook.pl/produkty/szafy-do-sypi alni. Są tam meble w różnym stylu, więc wybór jest naprawdę bardzo duży. Mi się najbardziej podobają szafy w stylu skandynawskim na drewnianych nóżkach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2017, 18:09

Jeżeli nie chcesz banału, a coś modnego i ciekawego to skontaktuj się z firmą www.terminex-meble.pl. Zajmują się montażem solidnych mebli na zamówienie, ja ze współpracy z nimi byłem bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2017, 08:54

Zawsze pozostaje Ci opcja wykonania szafy na zamówienie, co nie jest złym rozwiązaniem a przynajmniej masz pewność co do tego, że będzie oryginalna :)

KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20690 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 308

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >