Od jakiegoś czasu po nalaniu wody do szklanki prosto z kranu odczuwam nieprzyjemny zapach. Jakość herbaty, kawy, a nawet potraw również znacznie się pogorszyła. Nie wiem co z tym fantem zrobić. Na czym polega badanie jakości wody? Kto takie badanie może przeprowadzić?
|  Gość: ja.bor@wp.pl praktykant |  | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: Jaro praktykant | Badanie jakości wody przeprowadzają firmy zajmujące się uzdatnianiem wody. Ja takie badanie przeprowadziłem za pośrednictwem firmy Klarsan. Wysłałem w butelce wodę, a na drugi dzień otrzymałem wynik, wskazówki jak postępować dalej oraz propozycję produktów dostosowaną do moich potrzeb. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: ja.bor@wp.pl praktykant | |
|  | |
|  Gość: Kasiula praktykant | |
|  | |
|  Gość: ja.bor@wp.pl praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: Kasiula praktykant | Ostatnimi czasy bardzo mocno zastanawiam się nad zakupem filtra. Czytałam dużo pozytywnych opinii na temat odwróconej osmozy Puricom Stella. Jesteś kolejną osobą, która chwali sobie to urządzenie. Czy ktoś z Was jest jeszcze w jej posiadaniu i mógłby się podzielić się swoimi odczuciami? | 
|  | |
| offline  Maczek praktykant  | |
|  | |
|  Gość: greener praktykant | wystarczy kupić odzelaziacz i po sprawie. Poszukaj na http://sklep.osmoza.pl/ - maja duzy wybor, poczytaj sobie o nich i wybierz najlepszy :) | 
|  | |
|  Gość: mariuszkan praktykant | |
|  | |
|  Gość: michaltrk praktykant | |
|  |