Nie polecam betonu z Budopolu - Bydgoszcz!

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

15 kwietnia 2009, 11:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Budopol nie potrafi produkować betonu.Beton zawiera szereg zanieczyszczeń które podczas wibrowania wypływają na wierzch.Jakość ma wiele do życzenia.Konsystencja nie zachowana (woda a nie beton) Sprzęt do produkcji betonu wygląda jak muzeum a nie maszyna do produkcji betonu.Brak kompetentnych osób nadzorujących.Kierowników więcej niż pracowników produkcyjnych.Ponoć mają wdrożone ISO.
Kto nie wierzy niech wybierze się na wycieczkę na stadion ZAWISZY i zobaczy jakie dziury w betonie gdzie wykruszają się lekkie zanieczyszczenia
( margle, patyki itp:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia Liczba postów: 66 Grupa: Firmy budow... W firmie coraz częściej korzystamy z rozwiązań chmurowych przy projektach budowlanych, dlatego zacząłem szukać szkoleń związanych z Autodesk Construction Cloud....
  • Jaki system ERP wybrać? Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Wraz z rozwojem firmy często pojawia się potrzeba wdrożenia nowych narzędzi informatycznych. Jeżeli chodzi o mnie, to skorzystałem z oferty polecanej mi firmy O...
  • Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 17 Grupa: Firmy budow... Remontuję kilkudziesięcioletni dom i chciałbym zachować jego przytulny charakter, ale jednocześnie wprowadzić trochę prostszych i bardziej współczesnych element...
  • Firma Budowlana Warszawa Woj. Mazowieckie Liczba postów: 55 Grupa: Firmy budow... Sprawdźcie sobie stronę https://www.matpolspzoo.com.pl/ , na której znajdziecie firmę MATPOL, która oferuje kompleksowe usługi budowlane dla budynków przemysłow...
  • Platforma zleceń i usług - zleceusluge.pl Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Automatyzacja powtarzalnych procesów może znacząco usprawnić funkcjonowanie organizacji i ograniczyć czas poświęcany na ręczne wykonywanie wielu zadań. Ostatnio...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21394 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 428

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */