offline Ozzy fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline januszko fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline gebar praktykant
|
|
|
| |
Gość: Bloomy praktykant |
Ja jako mieszkanka, na pewno mogę polecić Park Domaszyczyn na Długołęce. Cisza, spokój, zieleń, kulturalni sąsiedzi, dom sprawuje się bez zarzutu, mogę tam mieszkać i do końca życia :) Ostatnimi czasy powstał też plac zabaw dla dzieciaków (są zachwycone), i takie coś jak siłownia na powietrzu nawet. A co do dojazdu do miasta do nienarzekamy, blisko obwodnica, a więc nie a problemu, wypady poza wrocław też ułatwione. Generalnie bardzo polecam :) |
|
| |
offline domikr praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline intelbud praktykant
|
|
|
| |
offline wactoj praktykant
|
|
|
| |
offline otylia inżynier
|
|
|
| |
offline Anka04 kierownik
|
Owszem, ładne domy ale czy chciałbyś mieszkać w
szeregowcu...? |
|
|
Nowe osiedle pod Wrocławiem
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Remont Liczba postów: 76 Grupa: Domy szereg... Swoją drogą, planujecie jakiś remont w najbliższym czasie? Ja ostatnio rozmyślałam o tym, żeby wymienić kilka szyb w domu i natknęłam się na stronę z usługami s...
- Rolnictwo Liczba postów: 170 Grupa: Domy szereg... Świadectwa charakterystyki energetycznej to ważny temat dla właścicieli nieruchomości — określają one efektywność energetyczną budynku i są wymagane przy sprzed...
- Drzwiczki kominowe i rewizyjne Liczba postów: 4 Grupa: Domy szereg... Ciekawe informacje o drzwiczkach rewizyjnych! Podobnie jak w stickman hook 3, gdzie każdy poziom wymaga sprytu i strategii, wybór odpowiednich drzwiczek może by...
- Altanka w ogrodzie Liczba postów: 70 Grupa: Domy szereg... ładne są, klasyczna drewniana altana zawsze się obroni. ja po postawieniu swojej wykończyłem wnętrze płytami MPB – zrobiłem z nich blat, półki i zabudowę. dzięk...
- Kto robił wam instalację elektryczną w Gorzowie? Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Komu zlecić w Gorzowie Wielkopolskim wykonanie instalacji elektrycznej, ale koniecznie musi być od projektu po serwis.