Nowoczesna edukacja

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

14 września 2021, 14:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy jesteś zadowolony z edukacji, jaką otrzymują teraz Twoje dzieci? Dziecko moich znajomych chodzi do liceum i widzę, że dzieci nie otrzymują wystarczającej ilości informacji. Nauczyciele mówią tylko o pandemiach i kwarantannach

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2021, 07:44

Tak, kwarantanna niszczy teraz prawie całą naukę i pracę. Myślę, że kwarantanna jest najgorszą rzeczą, jaka nam się teraz przytrafiła, ponieważ jest mniej pracy i nie wszystkim łatwo jest studiować zdalnie. Jeśli chodzi o korepetytora, możesz go znaleźć w internecie, tam jest o wiele łatwiej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2021, 12:26

Tak, szkolnictwo w dzisiejszych czasach nie jest zbyt dobre. Ale nie zgadzam się, że stało się ono złe. Myślę, że ci, którzy chcą się uczyć, będą się uczyć w każdej sytuacji: zarówno w domu, jak i w szkole. Jeśli jednak chcesz, aby Twoje dziecko zdobyło trochę więcej wiedzy niż w szkole, spróbuj zatrudnić korepetytora. Na przykład, bardzo dobrzy korepetytorzy są dostępni na tej stronie internetowej https://buki.org.pl/korepetycje/jezyk-angiels ki/wroclaw/

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2021, 17:49

Jeśli szukacie odpowiednich sposobów na naukę Waszego dziecka, szczególnie języka angielskiego, to koniecznie powinniście zerknąć sobie na stronę https://gazetaparlamentarna.pl/2021/08/27/jak -wybrac-dobry-kurs-angielskiego-dla-dzieci/ . Można tam znaleźć informacje, które mogą szukać tylko tych najlepszych i sprawdzonych miejsc.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2021, 18:12

pop over to these guys torrez market

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2021, 18:14

view website cannahome

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2021, 18:15

his comment is here Versus market mirror

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2021, 12:42

Nowoczesna edukacja opiera się teraz chyba na zdalnym przekazywaniu wiedzy, ale nie wiem na ile jest ona skuteczna

_______
pencopolska.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2021, 17:38

Moje dzieci trochę straciły przez naukę zdalną, dlatego cieszę się, że wróciły teraz do szkoły

________
hostel gay friendly

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2021, 18:26

Co sądzicie na temat nauki angielski przez skype? Czy ktoś z was uczył się w ten sposób języka i może podzielić się opinią? Czy znacie dobre szkoły online? Jak na razie znalazłam Centrum Języków Obcych Akcent. Oferta na stronie https://akcent-edu.pl/indywidualne-lekcje-prz ez-SKYPE-k-68.html

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 105

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >