Nowoczesne fotele

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

31 października 2017, 18:08

Zgadzam sie: good 0 bad

co do foteli to ja np uwielbiam takie nowoczesne. Ostatnio nawet znalazłam ofertę polskiego producenta martimeble . W nie można zakupić m.in fotel w kształcie ... szpilki! http://martimeble.pl/fotele-nowoczesne/10-fot el-but-szpilka.html Mebelek prezentuje się zjawiskowo i jest wykonany z wysokiej jakości materiałów. Robi wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2017, 21:21

Ja bardzo dużo rzeczy kupiłem ostatnio na Carpet Zone. Poszukaj może coś znajdziesz dla siebie. Nawet jakiś czas temu kupowałem z żoną materac do sypialni, bardzo dobra jakości naprawdę polecam zresztą zerknij sobie na ich stronę https://carpet-zone.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2017, 21:49

W swoim zakładzie tapicerskim często odnawiam tapicerkę na starych zabytkowych fotelach. I jak to fotel ważne jest, aby był wygodny. Jako wkład używam gąbki tapicerskiej i pianki poliuretanowej od www.jag. Sprawdzony produkt w dobrej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2017, 09:11

Dla mnie dobrą wskazówką co do wyboru siedziska jest fakt, ze hitem sprzedażowym roku 2017 są fotele relaksacyjne, łączące w sobie ideę tradycyjnego fotela z nowoczesnymi workami sako ;)

https://pufyecopuf.blogspot.com/

Ten post był edytowany przez Dariaa dnia: 7 listopada 2017, 09:13
Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2018, 09:43

wszystko zależy jakiego designu szukamy
inspiracje pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2018, 11:00

Ja świetnie wyglądający i nowoczesny fotel rozkładany zakupiłem od firmy www.ramaro.pl Są bardzo dobrym producentem mebli tapicerowanych. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie. Można tam znaleźć wiele eleganckich i nowoczesnych mebli.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2018, 17:04

Też lubie nowoczesne meble, ale foteli poszukuję, a raczej poszukiwałam takich, które przede wszystkim będą wygodne i bedą odpowiadać moim upodobaniom. Wczoraj znalazłam te http://www.jagodowykot.pl/kategoria-produktu/wnetrza/meble/f otele/ ależ mnogość, a co jeden to ładniejszy. Bardzo podobają mi się te z serii liu wool. Świetny design, chociaż trochę przypominają lata PRL-u i chyba to mnie w nich tak urzekło, ale muszę się jednak jeszcze zastanowić.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2018, 20:49

Chyba najważniejsze to to by fotele były wygodne. Co do wyglądu to przynajmniej dla mnie jest to sprawa drugorzędna.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2018, 11:39

To prawda, podstawową kwestią jest wygoda oraz jakość wykonania foteli. Oczywiście muszą się nam także podobać, bez tego ani rusz. Polecam zwrócić uwagę na fotele tapicerowane które znajdziecie u nas :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2018, 08:33

Zależy czego kto szuka, ale my znaleźliśmy świetne na slf24.pl. Wybór ogromny i chyba każdy styl. Najważniejsze jednak, że są wygodne, przynajmniej nasze lambi takie, ale i cała reszta na takie wygląda. Poza tą wygodą wyglądają rewelacyjnie, a niektóre modele rzeczywiście są nietuzinkowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21370 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 250

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */