Nowoczesne meble dla dzieci

« Powrót do artykułu: Nowoczesne meble dla dzieci | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

30 kwietnia 2015, 12:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem najlepsze meble przynajmniej młodzieżowe i do pokoju dziecięcego są tutaj www.meblemoll.pl. my zamówiliśmy już biurko i krzesełko regulowane. Nasz syn ma 12 lat i niestety coraz wiecej czzasu spedza przed komputerem, nie chce żeby miał krzywy kręgosłup jak wielu z jego kolegow.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lipca 2015, 19:18

takie meble dziecięce są bardzo przydatne, zwłaszcza, że ma dostosowaną wysokość biurka, krzesła i może dobrą postawę przyjąć np. do nauki, ja jeszcze dziecku kupiłam porządny materac w www.33meble.pl/ Szczecin

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lipca 2015, 07:53

takie meble dziecięce są bardzo przydatne, zwłaszcza, że ma dostosowaną wysokość biurka, krzesła i może dobrą postawę przyjąć np. do nauki, ja jeszcze dziecku kupiłam porządny materac w www.33meble.pl/ Szczecin

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2015, 06:29

Meble dla dzieci powinny być przede wszystkim wygodne.Tak aby dziecko dobrze czuło się w swoim pokoju. Razem z żoną jakiś czas temu zamawialiśmy meble do pokoju naszej córki.Zdecydowaliśmy się na lóżko turystyczne zamiast zwykłego z uwagi na to,że dziecko się w nim o nic nie obija. Tak samo miękkie krzesełko do kompletu. Kupowaliśmy tutaj: http://www.tiktak.com.pl/ . W sklepie obecnie są meble dla dzieci w dobrych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2015, 02:54

Łóżeczko wydaje się być bardzo dobre i firma też znana, a czy tam jest materac 120x60 czy trzeba szukać jakiegoś specjalnego rozmiaru?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2015, 11:18

Świetne łóżeczko, też myślałam o czymś podobnym, ale w innej kolorystyce:) dobre rozwiązanie dla często podróżujących, bo nie trzeba kupować dwóch łóżeczek. Co do krzesełka do karmienia, preferuję wielofunkcyjne - kiedy dziecko podrośnie, można je rozmontować na stoliczek i krzesło dostosowane do wzrostu malucha.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2015, 22:46

Bardzo nowoczesne meble to produkuje firma happybabies_pl a Allegro , aj kupiłam od nich komode szafe i łóżko i jest po prosotu świetne i bajkowe , do moich pozostałych mebli pasowały te meble zamówiłam taki kolor - http://allegro.pl/lozko-lozka-140-70-wenge-meble-szafa-komod a-regal-i5201344389.html

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 22:48

januszko trzeba napisac e-maila do nich albo poszukac na stronie a ja mam od nich łózko i jestem bardzo a to bardzo zadowolona :) naprawde porządna firma :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2015, 17:36

Ja jestem wręcz zakochana w asortymencie www.miniavanti.pl Mają naprawdę śliczne meble, zrobione w dobrym guście. Poza tym znacznie różnią się od większości mebli dostępnych powszechnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2016, 08:05

Dużo fajnych elementów wyposażenia - https://modernmeble-tarnow.pl/
Ale oczywiście to wszystko zależy od Waszego gustu i budżetu. Musicie dopasować kolorystycznie, znaczenie ma materiał, ale jednak na pierwszym miejscu w tym wszystkim znajduje się budżet.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20014 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 444

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >