Nowoczesne rozwiązania w kuchni

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 38 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

14 marca 2014, 14:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Aha, to nie masz go w domu? Myślałem, że z doświadczenia polecasz :) Poczytam sobie, dzięki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2014, 12:42

Nie, nie mam. Jeszcze :) Jak będę robić kuchnię to na pewno taki sobie sprawię. Wyglądają dużo fajniej niż te standardowe blaszane.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2014, 18:18

Mata sibu - obiło Wam się o uszy? W pewnym artykule została ona nazwana "kunsztem nowoczesności i dobrego smaku". Czym ona tak naprawdę jest?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2014, 23:47

Może być, bo mata SIBU naprawdę potrafi robić wrażenie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2014, 19:41

Ale co to tak właściwie jest? Jakaś okleina?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2014, 00:39

Tu możesz sobie więcej poczytać na temat maty SIBU: http://blog.fawre.pl/2013/09/pytania-do-eksperta-mata-sibu/
Ciekawey artykuł, jak i ciekawa sama mata :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2014, 19:36

Trochę mi się z egzotyką kojarzy ten materiał. Na pewno nie jest u nas popularny. Cena też spora, ale widać to znaczy, że to musi być wysoko jakościowa rzecz. Widzieliście ją gdzieś? W domu, czy w miejscu publicznym?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2014, 23:01

No właśnie nie widziałam :/ Droga? Tyle samo co dobrej jakości fototapety :) A co do egzotyki to są różne wzory :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2014, 23:56

A gdzie taką okleinę można zastosować? Wygląda ciekawie, chociaż w tym linku proponują zastosować ją w szafie,a tam to ja wolę jednak klasykę ;-)
Ciekawą rzecz ostatnio widziałam, o której nie pomyślałabym, że można ją zastosować w kuchni - beton zamiast typowego blatu.
No i mi się od dawna bardzo podoba szkło pomiędzy szafkami w kuchni, takie jak tutaj http://www.majsterszklarz.pl/panele-szklane-z -grafika/, rewelacyjna jest ta czarna kuchnia, z czarną grafiką z kostkami lodu.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2014, 19:03

Matę Sibu można zastosować również na ścianach, nie tylko na szafach. Moim zdaniem ciekawie wyglądają też na drzwiach rozsuwanych. Poza tym ma bardzo szerokie zastosowanie, bo możesz zrobić sobie z tej maty nawet torebkę ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 38 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 107 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20471 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 245

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >