Nowoczesne hale magazynowe - jedna już wynajęta!

« Powrót do artykułu: Nowoczesne hale magazynowe - jedna... | « Powrót do grupy: Inwestycje

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

14 grudnia 2017, 13:41

Zgadzam sie: good 0 bad

JARTOM radzę obserwować. Ogrom wolnych hal magazynowych i mnóstwo okazji do przejęcia. Budowa hali jest w tym momencie średnio opłacalne. Na rynku wisi zbyt wiele okazji, trzeba je tylko wykorzystać. Ale czy rynek znajdzie kapitał? Bo dobre okazje inwestycyjne są teraz w całej Polsce.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2018, 13:35

Potwierdzam - popatrzcie jak wiele wolnych hal magazynowych macie teraz w JARTOM - jest tego dosłownie ogrom, a zdecydowana większość do zgarnięcia za naprawdę małe pieniądze. Kwestia jedynie taka, czy macie na to wszystko odpowiedni budżet. Ale racjonalnie myśląc, to teraz mamy idealny moment na inwestowanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2018, 08:19

Witam Wszystkich Użytkowników na forum :) Jeżeli chodzi o konstrukcje stalowe hal, to polecam zerknąć także na www.HaleStudnicki.pl zajmujemy się tym na co dzień i mamy niezbędne doświadczenie, możemy pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2018, 18:40

Warto zainwestować w dobrej jakości sprzęt probierczy. Polecałbym w tym temacie firmę Zwarpol. Aparatura probiercza przez nich oferowana jest najwyższej klasy. Jako elektryk pracuję na ich sprzęcie od wielu lat i wiem, że są bezawaryjne i niezastąpione.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2018, 13:11

Co trochę w bazach JARTOM widać kolejne hale, więc nie dajcie sobie wcisnąć, że teraz nie ma warunków do inwestycji. Pewnie że są, a przejęć można dokonywać w wielu lokalizacjach. Jaki zatem problem? Zależy wam na poważnej inwestycji, to ją realizujecie i tyle. A przy dobrym zarządzaniu można na takiej hali zarobić naprawdę fajną kasę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2018, 14:26

Moją halę wybudowała firma Commercecon z Konstantynowa Łódzkiego. Świetnie sobie ze wszystkim poradziła. Moja rola ograniczyła się do omówienia koncepcji budynku. Zaprojektowała go i wykonała w 100% firma Commercecon. I o to mi chodziło - nie chciałem angażować się w kwestie, które nie powinny mnie interesować.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2018, 14:20

Odnośnie do posadzek idealnych do hali to ja polecam http://cemix.com.pl/# bardzo dobra jakość za rozsądną cenę. Myślę, że spokojnie można je zastosować. Bardzo fajnie się prezentują i są niezwykle trwałe. Warto się nimi zainteresować.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2018, 13:21

Jeśli kupujesz gotową halę magazynową to nie masz takich problemów. W bazie JARTOM są takie hale, które nie wymagają żadnej ingerencji w inwestycje. W sensie - hala po prostu jest gotowa pod biznes, ale to również trzeba umieć inteligentnie dobrać pod swoją działalność.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2018, 20:56

ktoś tutaj pytał o oświetlenie przemysłowe na hali produkcyjnej. Jest taka firma, która ma takie oświetlenie i jest ono bardzo dobrej jakości. Jako, że pracuje też w biurze i poniekąd jestem powiązana z hala produkcyjną/ narzędziownią ( koordynatorzy przesyłają do mnie rózne raporty), to wiem że bardzo zależało im na dobrym oświetleniu, po to by zwiekszyc komfort pracy i przee wszystkim by zmniejszyć koszty energii ( o tym decydował już szef wszystkich szefów ;) ) W każdym razie takie oświetlenie mamy na hali, u mnie w biurze również ;) Oświetlenie jest firmy Trilux https://www.trilux.com/pl/. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2018, 13:23

Panowie - na spokojnie obserwujcie bazy JARTOM. Przecież wolnych hal magazynowych jest ogrom. Nie chodzi tylko o okolice Warszawy - o całą Polskę. Raczej mało kto spodziewał się, że nieruchomości pójdą w takim kierunku. Pod względem inwestycyjnym mamy teraz cudowny moment.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Inteligentny budynek Liczba postów: 7 Grupa: Inwestycje Często skupiamy się na funkcjonalnościach urządzeń, zapominając, że bez "dobrej energii" nawet najlepszy sprzęt nie pokaże pełni swoich możliwości. Na portalu h...
  • Warto inwestować w rynek nieruchomości? Liczba postów: 45 Grupa: Inwestycje Nie sądziłem, że kiedykolwiek napiszę taki post, ale łzy same cisną się do oczu. Po 30 latach ciężkiej pracy w Polsce w końcu mogę powiedzieć: mam swoje miejsce...
  • Jaki powinien być hotel idealny? Liczba postów: 34 Grupa: Inwestycje Zdecydowanie polecam Wam sparwdzić stronę https://spichlerzwasowo.pl/oferta/wesela / , na której znajdziecie ofertę Spichlerza Wąsowo, czyli sali na wesela i imp...
  • Budowa domu na kredyt Liczba postów: 22 Grupa: Inwestycje Przypadkiem trafiłem na https://www.archon.pl/projekty-domow i przyznam, że jestem pod wrażeniem. Projekty mają przejrzyste rzuty, widać układ pomieszczeń i pow...
  • Clou Lindego w krakowskich Bronowicach – miejsce,... Liczba postów: 2 Grupa: Inwestycje When playing Italian Brainrot Clicker, you simply need to click and tap the screen repeatedly to earn as much Brainrot as possible.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20494 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >