offline ![]() kazik098 majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Porter333 praktykant |
ja niedawno skończyłem budować własny dom. Nie powiem nie było łatwo, ale wreszcie się udało. Plus tej budowy był tez taki, że udało nam się wybudować go trochę taniej niż planowaliśmy bo materiały zakupiliśmy w http://www.grafitolkusz.pl/ a tam mają niezłe ceny |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Askorpdomy.pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: fulio praktykant |
W ostatnich latach coraz większe zastosowanie w budownictwie mają tworzywa sztuczne, które są nowoczesnym materiałem do budowy i wykańczania. Jeżeli jesteście tym zainteresowani to nawiążcie współpracę z firmą www.boral.pl Oni zajmują się dostarczaniem przetworzonych tworzyw sztucznych dla budownictwa. |
|
Nowoczesne rozwiązania w budownictwie jednorodzinnym.
«
Powrót do artykułu: Nowoczesne rozwiązania w budownictwie jednorodzinnym. | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Od czego zaczynamy urządzanie mieszkania w stanie... Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re...
- Wylewka samopoziomująca: grubość i jakość wylewki... Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Warto rozważyć zastosowanie pianobetonu, który charakteryzuje się doskonałą izolacyjnością termiczną oraz łatwością w formowaniu równych powierzchni. Dzięki swo...
- Czy domy modułowe to przyszłość budownictwa? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Co na elewację domu - może drewno? Liczba postów: 74 Grupa: Budowa i re... to interesujące
- Jakie nowoczesne rozwiązania warto wprowadzić, aby... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...