Nowości w oświetleniu 2014

« Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

18 lutego 2014, 15:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Jest opcja, aby w nieodległym czasie oświetlić całe mieszkanie. W związku z tym, że mamy nowy 2014 rok to może weszły jakieś nowe kolekcje czy coś w branży oświetleniowej. Wystrój ogólnie rzecz biorąc jest w bardzo nowoczesnym stylu dlatego rozglądamy się za nowościami. Możecie coś polecić lub poradzić w tej kwestii?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2014, 13:44

Z reguły tak jest, że nowy rok przynosi nam jakieś nowości i nowe ceny. Niektórzy nie czekają i na bieżąco wprowadzają nowe artykuły na rynek. Dlatego produkty, które ukazały się w końcówce 2013 też są na topie i zachwycają designem. Wydaje mi się,że oświetlenie mieszkania[url] stwarza dużo problemów dlatego, że w tej branży dużo się dzieje. Oświetlenie to nie jest tylko funkcja użytkowa ale od jakiegoś już czasu funkcja dekoracyjna. Projektanci ciągle tworzą nowe i ciekawe lampy. Wybór jest ogromny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2014, 14:46

Ja osobiście jestem zachwycony tym, że są teraz do kompletowania samodzielnego systemy oświetlenia do wnetrz między innymi dla nietypowych pomieszczeń i indywidualnych potrzeb, ale nie tylko. Jeżeli mamy dobrze rozmieszczone oświetlenie, to dom jest bardziej przyjazny i funkcjonalny.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2014, 11:22

Zgadzam się mi najbardziej przyjazne okazały sięsystemy szynowe, które wykorzystałem w wielu pomieszczeniach. Najbardziej jestem zadowolony z garderoby gdzie oświetlenie przypomina to ze sklepów z odzieżą, ubrania też mamy na takich wieszakach i nasza garderoba przypomina mały butik.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2014, 12:13

Jeżeli szukacie nowości i najnowszych trendów oświetleniowych,to warto zajrzeć na www.Ledy.eu w razie pytań służymy radą i pomocą na forum.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 czerwca 2014, 14:14

Serdecznie zapraszam do zapoznania się bogatą ofertą lamp w różnych stylach na stronie www.meblonista.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2014, 09:44

Nowoczesne i ekskluzywne panele świetlne już teraz dostępne dla każdego, produkt zabezpieczany przez Urząd Patentowy RP, jedyne takie rozwiązanie na rynku, oświetl wnętrza dowolnym motywem i zmieniaj barwy podświetlenia za pomocą pilota. Zapraszamy na nasze aukcję oraz na nasz profil na facebooku :
https://www.facebook.com/pages/Dekoracyjne-panele-świetlne- Ledin/751861141542082?fref=ts
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=panel+dekoracyj ny+ledin&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2014, 12:26

Teraz z okazji lata przygotowaliśmy dla Was szereg ciekawych promocji w tym darmową dostawę,wiec myślę że warto sprawdzić i przekonać się o tym samemu www.Ledy.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2014, 22:37

sporo nowości jest na e sklepie producenta wlaczników do swiatla - ospel. Kurcze działaja od 1995 bez przerwy az do dzisiaj co wg strasznie podkresla ich jakość. Polecam bo polskie ;P

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2014, 22:40

hehe tez mam Ospela w domu! to już z 3 rok będzie jak się włączniki spisują! bardzo ładnie nadal wyglądają, co świadczy dobrze o jakości ich wykonania! duży plus tej firmy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• barek i alkohole Liczba postów: 60 Grupa: Oświetlenie... Usługi takie jak odtrucia alkoholowe mogą być ratunkiem dla osób, które nie chcą korzystać z SOR-u czy przychodni. Firma KacStop https://www.kacstop.pl/ świadcz...
  • Sklep z oświetleniem Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Według mnie warto mieć wgląd na najróżniejsze opcje, warto w końcu mieć porównanie. Jak chodzi o mnie, to zastanawiam się nad tym czy kupić lampy....
  • oświetlenie przedpokoju Liczba postów: 77 Grupa: Oświetlenie... Panele LED to świetny wybór do nowoczesnych przestrzeni biurowych i mieszkalnych. Na stronie https://www.perfektmarket.com.pl/panele- led znajdziesz szeroką gamę...
  • oświetlenie do łazienki Liczba postów: 127 Grupa: Oświetlenie... Panele LED to świetny wybór do nowoczesnych przestrzeni biurowych i mieszkalnych. Na stronie https://www.perfektmarket.com.pl/panele- led widziałam szeroką gamę...
  • kinkiety do sypialni Liczba postów: 14 Grupa: Oświetlenie... W Kler znaleźliśmy kinkiety, które nam pasują do nowoczesnego wnętrza bez zbędnych ozdobników. Prosta forma, dobre wykonanie, światło przyjemne, czyli wszystko,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19884 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 143

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >