|  Gość: Minelabsvf praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  Piotrek122 kierownik  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec  | Szanowni Państwo, elewacja z płytek Old Castle doda budynkowi historycznego uroku, a obok niego można zamontować nowoczesne przeszklenia z betonu i drewna. Przykładowe realizacje i inspiracje dostępne są na https://kingklinker.com/. Klinkier nie wymaga malowania i zachowuje niezmienny kolor mimo działania czynników atmosferycznych. To inwestycja na dekady, która podniesie wartość nieruchomości. | 
|  | |
| offline  kazik99 fachowiec  | Powiem wam, że wlasnie myślałam o dociepleniu domu i widziałam styropian 20 cm – słyszałam, że naprawdę robi robotę przy utrzymaniu ciepła zimą. Fajnie, że można go łatwo przycinać i montować, a efekt ocieplenia widać od razu. | 
|  | |
|  Gość: RobertDigma praktykant | Why Choose handofgod.tech  | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: KevinHew praktykant | Why Choose tempestfinance.cc  | 
|  | |
|  Gość: WilliamBEW praktykant | Why Choose allstake.cc  | 
|  | |
|  Gość: Isrealhok praktykant | Why Choose avantprotocol.org  | 
|  | 
Ocieplenie budynku
« 
				Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Ostatnio na forum
- Fotowoltaika - kogo polecacie? Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... Użytkownik jutka napisał: Lepiej byłoby jakbyś podał mimo wszystko te lokalizacje. Chociaż z takich firm z polecenia na pewno mogę Ci tu wspomnieć o https://www...
- Ile naprawdę oszczędza się na domach energooszczęd... Liczba postów: 29 Grupa: Ekologiczny... Najwięcej oszczędza się wtedy, gdy dom jest dobrze ocieplony i ma nowoczesne ogrzewanie, które nie generuje strat. U mnie sprawdziło się ogrzewanie podłogowe el...
- Ogrzewanie Liczba postów: 521 Grupa: Ekologiczny... Przerabiałem temat kilka lat temu i po analizie wszystkich opcji wybrałem ogrzewanie elektryczne Red Snake od Kadela Projekt. Nie ma porównania do węgla czy gaz...
- Ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 69 Grupa: Ekologiczny... Jasne, że można! Ja mam ogrzewanie podłogowe elektryczne od Kadela Projekt w mieszkaniu w bloku i działa super. Nie trzeba kotłowni ani żadnych przeróbek – syst...
- Ogrzewanie zintegrowane Liczba postów: 7 Grupa: Ekologiczny... Ja mam ogrzewanie zintegrowane oparte na systemie Red Snake od Kadela Projekt i to naprawdę wygodna sprawa. Całość działa z aplikacją, więc mam kontrolę nad tem...