![]() Gość: Minelabsvf praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Piotrek122 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
![]() |
Szanowni Państwo, elewacja z płytek Old Castle doda budynkowi historycznego uroku, a obok niego można zamontować nowoczesne przeszklenia z betonu i drewna. Przykładowe realizacje i inspiracje dostępne są na https://kingklinker.com/. Klinkier nie wymaga malowania i zachowuje niezmienny kolor mimo działania czynników atmosferycznych. To inwestycja na dekady, która podniesie wartość nieruchomości. |
| |
offline ![]() kazik99 kierownik
![]() |
Powiem wam, że wlasnie myślałam o dociepleniu domu i widziałam styropian 20 cm – słyszałam, że naprawdę robi robotę przy utrzymaniu ciepła zimą. Fajnie, że można go łatwo przycinać i montować, a efekt ocieplenia widać od razu. |
| |
![]() Gość: RobertDigma praktykant |
Why Choose handofgod.tech |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: KevinHew praktykant |
Why Choose tempestfinance.cc |
| |
![]() Gość: WilliamBEW praktykant |
Why Choose allstake.cc |
| |
![]() Gość: Isrealhok praktykant |
Why Choose avantprotocol.org |
|
Ocieplenie budynku
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- fotowoltaika w firmie Liczba postów: 84 Grupa: Ekologiczny... Hej wszystkim, natknąłem się ostatnio na witrynę poświęconą used solar panels i muszę przyznać, że temat okazał się naprawdę bardzo ciekawy. Okazuje się, że wra...
- Wolny czas Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny... My leisure time lately is just playing Block Blast — super relaxing and fun.
- dom parterowy Liczba postów: 48 Grupa: Ekologiczny... Jeżeli będziecie szukać firmy specjalizującej się w ocieplaniu budynków to polecam https://iqterm.pl/ mają spore doświadczenie także na pewno wszystko będzie wy...
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 47 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych King Size to elegancja w dużym formacie i minimalna liczba fug. Paleta barw od czerwieni po antracyt pozwala s...
- studnia głębinowa Liczba postów: 121 Grupa: Ekologiczny... Studnia głebionowa to świetny wybór, który zdecydowanie zmniejszy rachunki za wode w przeciągu kilku lat jak nie miesiecy, więcej info tutaj. Ze swojej strony d...