Gość: Miko99 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google |
Odmień wnętrze wybierając fototapety i tapety
«
Powrót do artykułu: Odmień wnętrze wybierając fototapety i... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Twoje własne SPA & Wellness - nowe wanny z linii K... Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Jeśli chodzi o rozwiązania z górnej półki to np. takie kierunek - http://jacuzzi.herbec.pl Czy jacuzzi nie jest spełnieniem marzeń w zasadzie każdego? tak, to p...
- Zlewozmywaki, które są hitem za oceanem Liczba postów: 12 Grupa: Wnętrza Wszystko fajnie, tylko dwukomorowe zlewozmywaki zajmują bardzo dużo miejsca, a w małych kuchniach są zupełnie niepraktyczne... Poza tym bardzo ładne krany, zwła...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 173 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
- Jak praktycznie urządzić kuchnię Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Szafka pod zlewem często staje się miejscem, w którym wszystko trafia bez większego ładu. Dlatego spodobał mi się pomysł zastosowania selektora kuchennego. Na h...
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 59 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...