offline cappyy fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline malusia doświadczony 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
Gość: kenn praktykant  | 

Fajnie wygląda płot z wypełnieniem z desek kompozytowych, u sąsiada montowali takie z firmy dobretarasy i gdyby mi nie powiedział to bym się nie skapował że to nie drewno. Ja się muszę męczyć z czyszczeniem papierem ściernym i malowaniem sztachet a on tylko myjką ciśnieniową przeleci i gotowe.  | 

| 
						 | |
offline Marcel1 majster 
                 | 

Moim zdaniem płot betonowy jest okej. My mamy taki płot bo chcieliśmy się skryć przed wścibskimi sąsiadami. Zamówiliśmy plot całościowy betonowy i już nam nie zaglądają na nasze podwórko. Płot betonowy zamówiliśmy w firmie www.euro-plot.pl.  | 

| 
						 | |
Gość: bary praktykant  | 

O ogrodzeniu warto dopiero pomyśleć gdy zakończymy budowę domu. Wcześniej możecie wynająć ogrodzenie tymczasowe. Skontaktujcie się z firmą www.wynajemogrodzen.pl Oni zajmują się wynajmowaniem takich ogrodzeń.  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline budującakobieta doświadczony 
                 | 

Ja również mam betonowe, z niewielkimi prześwitami wypełnionymi drewnem modrzewiowym. Do tego bramę przesuwną również z drewnianym wypełnieniem. Brama wykonana przez Rakstal a wypełnienie montował mąż sam.  | 

| 
						 | |
Gość: freelove praktykant  | 

Zdecydowałem się na ogrodzenie wykute w artystyczny sposób. To był dopiero wybór! Za sprawą https://ogrodzenia-db.pl/ okazało się to w zupełności możliwe. Solidne i eleganckie ogrodzenie ozdobiło nasz nowy dom. :)  | 

| 
						 | |
Gość: fitness2 praktykant  | 

Ogrodzenie należy również ozdobić właściwą bramą. Tylko nie zapomnijcie wziąć ich z właściwego źródła! My na przykład zakupiliśmy je od http://bramy-tarnow.pl/  | 

| 
						 | |
offline Jul-met.pl majster 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline Emilek43 fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | 
Ogrodzenie
« 
				Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Ostatnio na forum
- osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 36 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
 - Architekt Liczba postów: 20 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
 - polecam super stolarza od mebli kuchennych Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy...
 - Najlepszy materac do sypialni - który według Was? Liczba postów: 35 Grupa: Wykańczamy... Wybór odpowiedniego materaca to decyzja, którą podejmuje się na lata, dlatego warto ją dobrze przemyśleć. Na stronie https://mybed.pl/pl/c/Materace/5 MyBed.pl m...
 - Professional Assignment Help for Australian Univer... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Getting professional assignment help for Australian universities has become essential for students aiming for academic excellence while managing tight schedules...