Okna duże czy małe?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

9 lutego 2016, 16:57

Zgadzam sie: good 0 bad

a mam wszedzie duze okna – lubie duzą ilość swiatla, poza tym zona pracuje sporo w domu bo jest projektantka i potrzebuje swiatla. Kolejny argument za duzymi oknami to fakt, ze to efektownie wyglada. Lubie okna z drutexu sa dosc ekonomiczne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2016, 11:40

Ja mam wielkie okno - w sumie na wielkość połowy ściany + drzwi balkonowe. Mam też cieplutko, po prostu okna są szczelne a szyba jest dość gruba i nie oddaje tak bardzo temperatury.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2016, 15:26

jak dla mnie im większe okna tym lepiej, no ale takie rzeczy uwzględnia sie juz na etapie projektu - wiadomo. U nas ostatnio wymienialiśmy, postawiliśmy na http://www.salon.makra-met.com.pl/index.php/o kna - ciekawa sprawa, bo oferują bezpłatny pomiar okien i drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2016, 09:02

Dobrze wyglądają duże okna w salonie i kuchni jeżeli nie są one od ulicy. Teraz okna są na pewno szczelne, więc nie martw się o utratę ciepła :P

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2016, 21:30

Duże okna też mają pewne minusy, jeśli są po stronie bardzo słonecznej, to zrobi wam sie w danym pomieszczeniu istna sauna, bez klimatyzacji i żaluzji, w lecie bedzięcie cierpieć... Dlatego nie radzę z wielkością i liczbą okien przesadzać... A jeśli szukacie okien w okolicy Krakowa polecam firmę - http://naszeokna.com/ :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2016, 08:31

Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć które okna będą lepsze,jeżeli masz duży pokój i mieszkanie,to sprawdzą się też te mniejsze okna,w przypadku słabo doświetlonych powierzchni,proponuję postawić na te większe,aby zyskać przestrzeń.

www.KamilaMeble.pl

Ten post był edytowany przez Kamilameble.pl dnia: 16 lutego 2016, 08:32
Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 21:43

Mi tam się podobają duże przestrzenie i takie nowoczesne domy właśnie tego typu z wielkimi oknami, ale to ciężko znaleźć, ewentualnie jak jesteś z Poznania to na ul.Obornickiej budvar centrum ma PH. Jak nie to poszukaj na stronie gdzie w Twoje okolicy mają sklepy - http://www.budvarcentrum.pl/ oni realizują różne porjekty nawet trudne.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 22:58

Najlepsze są domy ze szklanymi ścianami. Cudownie to wygląda, ale wtedy najlepiej mieszkać na odludziu i to jeszcze za murem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2016, 11:27

pięknie to wygląda szkoda że sąsiedzi zaglądają do środka

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2016, 11:45

Firma LinealSyetem robi takie szklane ściany http://www.linealsystem.eu/. Super by było miec taką ścianę z widokiem na morze.....

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy są eksperci? Liczba postów: 51 Grupa: Wykańczamy... „Powrót do grupy: Wykańczamy budynek” odnosi się do etapu prac budowlanych, w którym przechodzi się do finalnego wykończenia obiektu po zakończeniu głównych rob...
  • Płyty elewacyjne - produkcja Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Znalazłem tę stronę przez reklamę w aplikacji mobilnej i pomyślałem, że dam jej szansę. Okazało się, że całkiem sensownie opisuje dostępne bonusy. Najlepsze był...
  • discover desi cam girl online communities Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... desi cam girl creators attract audiences interested in culturally familiar personalities and interactive online experiences. many viewers appreciate live engage...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 30 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Jaki nawilżacz powietrza wybrać? Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz czegoś do sypialni albo domowego biura, to warto zwrócić uwagę nie tylko na parametry, ale też na kulturę pracy. Ostatnio widziałam ciekawy model....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21156 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 349

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */