Okna duże czy małe?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

29 maja 2009, 15:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie mogę się zdecydować czy wybrać duże czy mniejsze okna do domu. Duże- to dużo światła, ale czy w domu nie będzie zimniej? Małe, to z kolei brak światła dziennego ale mniej miejsc którymi może uciekać ciepło.Pomóżcie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2009, 11:40

ja bym wybrała oczywiście duże okna, szczególnie do salonu, i sypialni. Lubię jak jest dużo światła a co do ciepła, to myślę, że teraz są tak szczelne okna, że ciepło nie będzie uciekało :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2009, 11:41

Ja również wolałbym duże okna (o ile nie musiałbym ich myć :wink: ). Więcej światła to jaśniejsze pomieszczenie, więc i czas w nim przyjemniej się spędza. No i widok na zewnątrz lepszy. Wydaje mi się także, że dzięki dużym oknom, samo pomieszczenie wydaje się lżejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2009, 13:23

Racja. Duże okna sprawiają,że mieszkanie jest jaśniejsze i weselsze i świata więcej widać ale....chyba kogoś bym wynajęła do ich mycia :P

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2009, 03:15

zgadzam się duże będalepsze a zimniej napewno nie będzie a jeśli się tego obawisz możesz kupić okna energooszczędne bardzo dobrze izlouja i niestety dużo kosztuja.

pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 02:27

Tutaj http://www.interprodukt.pl/fasady-szklane-sci any-kurtynowe/ jest firma, która zajmuje się fasadami szklanymi i ścianami kurtynowymi. Może lepiej w coś takiego zainwestować? Jeśli się ktoś decyduje na coś takiego, to naprawdę warto zgłosić się właśnie do nich, ponieważ mają doświadczenie w realizacji tego typu zleceń dla osób indywidualnych i firm.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2016, 15:41

Nie da się jednoznaczny sposób stwierdzić,że duże lub małe okna będą najlepszym rozwiązaniem,bo to zależy od kilku czynników, w tym układ pokoju. NP do salonu preferuję raczej większe i widne okna.

www.SwiatPlastiku.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 07:08

moim zdaniem większe lepsze

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 14:00

Jestem za dużymi. O wiele lepiej pomieszczenia wyglądają

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 17:26

Zależy od tego jakie jest pomieszczenie,pokój- moim zdaniem do mniejszych pokoi zdecydowanie najlepszą opcją są duże okna,które też optycznie powiększą przestrzeń.

www.ArtDeVivre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• How to find the best assignment writing service in... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... To find the best Assignment Writing Service in UAE, start by doing thorough research about these service providers. Once you are done with the research, compare...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 99 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Jak długo schną tynki? Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Też miałem problem z wilgocią w nowym domu i długo nie mogłem nic malować. W pewnym momencie postanowiłem odciągnąć myśli od tych problemów i natknąłem się na h...
  • Architekt Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 42 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20382 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 357

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >