Okna pcv czy drewniane ( Kraków)

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

4 kwietnia 2016, 07:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Chciałbym sobie wstawić nowe okna do mieszkania. Zastanawiam się czy wstawić drewniane czy moze pcv... I do kogo w Krakowie się z tym wybrać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2016, 07:42

W Krakowie sugeruję wybrać się do salonu na Wrobela. Jest tam ekoplast. Moim skromnym zdaniem jedna z lepszych firm w Krakowie, ktora oferuje okna. Kupowałem u nich okna pcv chociaż zastanawiałem się również jak Ty nad drewnianymi. Oszczędność sprawiła,że wybrałem okna plastikowe.

Różnicy w parametrach praktycznie nie ma żadnej a były o wiele tańsze. Kupowałem okna w technologii energooszczędnej czyli w zabudowie wielokomorowej. Tutaj jest strona firmy:
http://www.ekoplast-krakow.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2016, 12:35

Ja wybrałam okna pcv tej włoskiej firmy - finestre in pvc. Mają świetne parametry.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2016, 10:30

W sumie wiele zależy od tego jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na zakup okien,myślę że te pcv także będą dobrą opcją,zresztą szczegółowy cennik oraz opisy techniczne znajdziesz na www.HurtOkien.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2016, 10:15

Użytkownik london napisał: W Krakowie sugeruję wybrać się do salonu na Wrobela. Jest
tam ekoplast. Moim skromnym zdaniem jedna z lepszych firm w
Krakowie, ktora oferuje okna. Kupowałem u nich okna pcv
chociaż zastanawiałem się również jak Ty nad
drewnianymi. Oszczędność sprawiła,że wybrałem okna
plastikowe.

Różnicy w parametrach praktycznie nie ma żadnej a były o
wiele tańsze. Kupowałem okna w technologii
energooszczędnej czyli w zabudowie wielokomorowej. Tutaj
jest strona firmy:

http://www.ekoplast-krakow.pl/

Zdecydowanie się zgadzam! ;) Pierwszy raz w życiu jestem tak zadowolony z wyboru okien i ich montażu. Ja kupiłem u nich te okna: http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/okna/prestige-plus. I są naprawdę świetne. Montowano mi je jakiś rok temu i nie mam z nimi najmniejszego problemu, a jak sobie przypomnę co przeżywałem z wcześniejszymi oknami to.. Nie wiem w czym wcześniej był problem. Czy z jakością okien czy niepoprawnym montażem, ale wymieniając albo kupując okna dokładnie się zastanówcie co wybrać. :p

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2016, 22:57

drewniane, drewniane i jeszcze raz drewniane! jestem zupełnym zwolennikiem drewnianych okien, poczytajcie sobie wiecej o takich oknach tu http://urzedowski.pl/produkty/okna-drewniane/

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2016, 09:26

Chcę kupić okna pcv - Wrocław, może okolice. Gdzie w okolicy Wrocławia kupić okna? Kraków nieco za daleko, a nóż może ktoś się natknął na coś podczas szukania.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2016, 12:23

Nie wiem jak dokładnie we Wrocławiu,natomiast raz jeszcze podkreślę iż okien czy drzwi możesz szukać w całej Polsce w dobrych sklepach internetowych,a zacznij od www.HurtOkien.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2016, 16:12

Sam zakup nawet najlepszego okna może zostać zniweczony poprzez nieprawidłowy jego montaż. Obecny standard budynków energooszczędnych , wymaga montażu okien w warstwie izolacji. Knauf Therm na swojej stronie internetowej umieścił w zakładce Styropiany Zastosowania, schemat takiego "ciepłego" montażu, ktróy pokazuje jak należy go prawidłowo przeprowadzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2016, 10:30

Tutaj mogę się zgodzić prawidłowy montaż okien to rzecz absolutnie niezbędna do tego aby posłużyły nam one przez wiele lat. Akurat jeżeli chodzi o drewniane okna to możemy pomóc i doradzić, sprawdźcie na DomyHeban.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20770 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >