offline ewka_so majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline k.atia majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: kaj34 praktykant |
Cześć, stoję przed tym samym dylematem, choć jednak bliżej mi do decyzji, aby wybrać jednak [urlhttp://www.klinikaparkietu.pl/]olejowanie podłóg Warszawa. Bardzo mi się podoba efekt, jaki daje ten zabieg. Może ktoś się podzielić swoim doświadczeniem z tego zakresu? I kto Wam robił lakierowanie / olejowanie? My będziemy korzystać z usług Kliniki Parkietu. |
|
| |
Gość: kaj34 praktykant |
Cześć, stoję przed tym samym dylematem, choć jednak bliżej mi do decyzji, aby wybrać jednak olejowanie podłóg Warszawa. Bardzo mi się podoba efekt, jaki daje ten zabieg. Może ktoś się podzielić swoim doświadczeniem z tego zakresu? I kto Wam robił lakierowanie / olejowanie? My będziemy korzystać z usług Kliniki Parkietu. |
|
| |
offline Chene.pl inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google |
Olejowanie czy lakierowanie podłogi?
«
Powrót do artykułu: Olejowanie czy lakierowanie podłogi? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 33 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 54 Grupa: Wnętrza Przy bardziej wymagających zastosowaniach przemysłowych zwykły pistolet może już nie wystarczyć, dlatego zainteresowałem się systemami do topienia kleju. Seria....
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 68 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 179 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
- Jesień czaruje kolorami a my urządzamy wnętrze w... Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Od jakiegoś czasu marzy mi się w salonie mały kącik do słuchania muzyki. Nie chcę jednak robić typowego pokoju audio, tylko połączyć sprzęt z resztą aranżacji.....