Gość: Endriu praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline CHICKEN doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Endriu praktykant |
|
|
| |
Gość: Zgryźliwy_Tetryk praktykant |
|
|
| |
offline Radex moderator
|
ja u siebie bym tego nie zastosowal a to z powodu kilku
waznych rzeczy : |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline CHICKEN doświadczony
|
|
|
| |
offline mielnik praktykant
|
|
|
| |
|
|
|
| |
|
WITAM CHCIALEM NAPISAC ZE ZNAM FIRME Z PODKARPACIA CO POSIADA URZADENIA DO OSUSZANIA ELEKTROFIZYCZNEGO MOI ZNAJOMI ZAMONTOWALI SOBIE JE I SA BARDZO ZADOWOLENI ZEBY ZOBACZYC COS WIECEJ TRZEBA WEJSC NA ICH STRONE www.elektroosmoza.pl Z TEGO CO WIEM TO SA NAJNIZSZE CENY W POLSCE |
|
| |
Gość: Znawca praktykant |
Odnosnie Waszych zastrzezen, to uznaje, ze sa bezpodstawne.
Zasiegnijcie najpierw jezyka, a potem wypowiadajcie sie na
dany temat. |
|
|
Osuszanie murów metodą grawitomagnetokinezy
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Odwodnienie liniowe do garażu Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Buduję garaż wolnostojący i zastanawiam się nad odwodnieniem liniowym przy bramie wjazdowej. Jak dobrać długość odpływu do szerokości bramy i czy odpływ 3 metro...
- Zakupy przez internet Liczba postów: 537 Grupa: Porady i op... Słyszałem, że korzenne nuty w perfumach zyskują coraz większą popularność, bo potrafią naprawdę hipnotyzować otoczenie. Ciekawie zapowiadają się luksusowe zapac...
- catering Liczba postów: 53 Grupa: Porady i op... Cześć! Ostatnio mam straszny problem z apetytem i nic mi nie smakuje, dlatego szukam jakiejś odmiany w mojej kuchni. W sieci mignął mi najlepszy catering dietet...
- Drzwi chłodnicze Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Szklane drzwi chłodnicze przesuwne z potrójnym pakietem szyb to teraz standard w profesjonalnej gastronomii i handlu bo pozwalają na szybki podgląd towaru bez o...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 438 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.