Pęknięta szyba

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

12 grudnia 2014, 20:12

Zgadzam sie: good 0 bad

No, niestety u mnie, wymiana konieczna była. Gdybym od razu podjechał to skończyłoby się na naprawie. A tak kurz wcisnął się w szczeliny. Niestety moje lenistwo obciążyło mi kieszeń porządnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2014, 23:42

Użytkownik Gość: jurasek napisał: Panie Sebastianie a na czym polega ta nanopowłoka
nakładana na szybę?

Pyta Pan o powłokę hydrofobową? Jest to specjalna technologia, która zapewnia lepsze odprowadzanie wody z powierzchni szyby, dzięki wniknięciu preparatu do mikroskopijnych nierówności szyby. Lepsze odprowadzania wody to także mniejsze zużycie wycieraczek. Ponadto powłoka zapewnia mniejszą podatność szyby na zabrudzenia, a zimą znacząco ułatwia odśnieżanie szyby.

W razie pytań jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam, Sebastian Nikulski
Online Ekspert NordGlass

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2014, 10:43

Jak długo ta powłoka trzyma się na szybie?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2014, 15:59

Użytkownik Gość: maxa napisał: Jak długo ta powłoka trzyma się na szybie?

Na jakieś 15 tys. wystarczy. Ta powłoka to świetna sprawa zwłaszcza w czasie ulewnego deszczu i mrozu.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2014, 17:57

Użytkownik Gość: Karni napisał: Użytkownik Gość: maxa napisał:
Jak długo ta powłoka trzyma
się na szybie?

Na jakieś 15 tys. wystarczy. Ta powłoka to świetna sprawa
zwłaszcza w czasie ulewnego deszczu i mrozu.

Potwierdzam: trwałość powłoki szacowana jest na 10-15 tys. km, lecz należy mieć na uwadze, że aktywna piana, stosowana do mycia aut w myjniach (przede wszystkim samoobsługowych, ale także w tych z usługą wykonywaną przez personel myjni) skraca żywotność powłoki. Należy zatem unikać mycia szyby aktywną pianą.

Pozdrawiam, Sebastian Nikulski
Online Ekspert Nordglass

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2014, 18:41

Hmmm, ciekawa opcja ta hydrofobizacja. A dostanę informację ile kosztuje taka usługa?

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2014, 13:31

Zgadzam sie: good 1 bad

Użytkownik Gość: Samuelson napisał: Hmmm, ciekawa opcja ta hydrofobizacja. A dostanę
informację ile kosztuje taka usługa?

W nord glass płaciłem 50 zl. Nie jest to dużo a pożytku daje nieporównanie więcej.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2015, 19:54

Fajnie, dzięki za info Karni. Zrobię to na próbę, skoro cena jest niewygórowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2015, 10:06

Użytkownik Gość: Samuelson napisał: Fajnie, dzięki za info Karni. Zrobię to na próbę, skoro
cena jest niewygórowana.

Drobiazg. Spróbuj jak zobaczysz efekt to zadziwisz się jak można bez tego jeździć.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2015, 17:00

pierwsze słyszę że za małą ryskę można dostać mandat...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 92 Grupa: Trudne tema... Jeżeli szukacie artykułów higienicznych do gabinetu stomatologicznego to odsyłam do https://potrzebujetego.pl/ wszystko co potrzeba w dobrej cenie
  • Co na wzmocnienie paznokci? Liczba postów: 88 Grupa: Trudne tema... Po temacie alergii przy hybrydach zaczęłam szukać informacji o powrocie do stylizacji po przerwie. Tutaj było opisane, na co zwrócić uwagę i jak podejść do tego...
  • Świadectwa energetyczne Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... W procesie sprzedaży nieruchomości istotne jest ograniczenie ryzyka sporów pomiędzy stronami. Jednym z narzędzi, które temu sprzyjają, jest świadectwo energetyc...
  • Jak zadbac o samochód? Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Rozważam wizytę w salonie i na razie przeglądam ofertę na stronie toyota jaworski. Chciałabym obejrzeć kilka modeli na żywo, bo zdjęcia to jednak nie to samo. J...
  • samochód nowy czy używany Liczba postów: 646 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie zn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20609 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 154

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >