Pilnie szukam mebli kuchennych

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

2 października 2016, 16:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Najlepiej zawsze poszukać stolarza w swojej okolicy, a także kamieniarza, który wykona blaty i ewentualnie okładziny. Co do blatów, co sądzicie o takich: http://dario-stone.pl/realizacje/blaty-kuchen ne/ ??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2016, 00:55

Ja od dłuższego czasu mam meble kuchenne i nie tylko z http://www.agal.pl/oferta i to jest naprawdę fajne rozwiązanie. Meble wykonane na wymiar, dopracowane, dobrze zmontowane przede wszystkim estetyczne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2016, 23:44

Jak ktoś z okolic Krakowa to jak chodzi o meble kuchenne to mnie się udał strzał w 10 przy wyborze firmy , od projektu po realizacje i efekt koncowy- 100% satysfakcji , poelcam wam firmę https://mix-meble.pl/pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2016, 12:57

Może napisz nieco więcej szczegółów odnośnie swojej kuchni oraz stylu w jakim chcesz ją urządzić, co z kolorystyką? Bo akurat poniekąd tym zajmujemy się na co dzień i będziemy wstanie pomóc, doradzić na forum.

www.Designerskie.com

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2016, 08:05

Mi szybciutko udało sie kupić meble w bestmeble4you i nawet złego słowa o nich nie mogę powiedzieć, a ten laminat na frontach faktycznie sprawdza się doskonale. Moim zdaniem takie modułowe niczym się nie różnią od tycz robionych na wymiar, no chyba, że ceną.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2017, 20:16

Jeżeli potrzebujesz mebli kuchennych w na prawdę fajnej jakości i do tego z dobrym projektem to polecam Ci ich w 100% http://buczekmeble.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2017, 14:45

Meble kuchenne bardzo wysokiej jakości ma firma Em-Meble. Sam korzystałem z ich usług w momencie, gdy remontowałem kuchnię i był to strzał w dziesiątkę, ponieważ obecnie kuchnia wygląda o niebo lepiej niż wcześniej. Moim zdaniem jak najbardziej warto, tym bardziej, że ceny również są bardzo atrakcyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 07:04

Myślę, że tutaj nie będzie problemu, a jedyne co musisz zrobić to rozpocząć poszukiwania w dobrych sklepach internetowych, aż jedna z kolekcji mebli przypadnie Ci do gustu. Teraz latem możesz natrafić na nowe, ciekawe kolekcje.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2017, 16:35

Jest w Świętochłowicach taka marka jak Adolux, oni robią meble na wymiar praktycznie każdego typu. Myśmy brali u nich umeblowanie biurowe do firmy i też nam wykonali parę rzeczy do recepcji. Dobry kontakt, jasne warunki, nie było nigdy problemów żeby się dodzwonić, dopytać, porozmawiać itp. Kontakt jest na ich stronie adolux-meble.pl tam też jest galeria mebli do podejrzenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2017, 11:31

Ja miałam różne przejścia z meblami. W końcu nie wytrzymałam i zdecydowałam się na meble na wymiar. Czasem takim wybór może sporo ułatwić, bo wiemy dokładnie czego oczekujemy. Duży wybór takich mebli jak kuchnie na wymiar Gliwice jest w sieci, można też popytać stacjonarnie. Ja mam maleńką kuchnię i nie potrzebowałam dużo. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 25 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20150 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 373

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >