Witam, niestety nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje pytanie w innych tematach. W takim razie założyłem swój. Czy ktoś może powiedzieć mi czy płytki MyWay, jakościowo są takie same jak normalne płytki Paradyża? Słyszałem, że są troszkę gorsze ale nie chce mi się wierzyć skoro to ten sam producent tylko po prostu inna marka.
Płytki MyWay opinie
Ostatnio na forum
- Wanna wolnostojąca, czy do zabudowy - wybór Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Mamy wannę wolnostojącą. Plusy - ładnie wygląda, jest wygodna, można fajnie zagospodarować miejsce dookoła. My np. Ustawiliśmy obok palnę i robi to przyjemne wr...
- Can I Get Assignment Help Australia for Urgent Dea... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Yes, you can definitely get Assignment Help Australia for urgent deadlines through trusted academic platforms like The Student Helpline. Many Australian student...
- osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 32 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
- Architekt Liczba postów: 15 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
- Monitoring Liczba postów: 67 Grupa: Wykańczamy... Wszystkie systemy alarmowe oraz systemy monitoringu do moich budynków zamawiam wyłącznie w sklepie internetowym IVEL - https://ivel.pl , ponieważ posiadają ogro...