Witajcie, muszę pokryć dach u siebie na budowie, zastanawia mnie jaką firmę mam wybrać, a jakiej się wystrzegać. Sąsiadowi tak zamontowali, że po 15 miesiącach dachówka zaczęła się sypać, a rynny, pod wpływem ilości wody z ostatniej nawałnicy, urywać... Nie wiem jaki to partacz, ale widać, takie sytuacje się zdarzają. Może macie alerty, co do określonych usługodawców, jakich się wystrzegać?
offline ![]() Deeen doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: stomski praktykant |
Witaj, nie wiem, jakich masz się wystrzegać, ja miałem same dobre doświadczenie. Pojeździłem po firmach, prosiłem o wyceny, by porównać jak najwięcej ofert. Tobie też polecam to rozwiązanie. Ogólnie mówiąc oferty były stosunkowo zbliżone, różniły się jedynie zakresem usług- przykład: jedni mają swój transport inni nie. Polecałbym ci pojeździć i popytać, ja zdecydowałem się na Dachplu, wzbudzili moje zaufanie, najprzyjemniej mi się z nimi rozmawiało, doradzali. Jestem zadowolony z obecnego stanu i wyglądu, solidne dachówki, solidne rynny |
| |
Reklamy Google | |
Witaj, nie wiem, jakich masz się wystrzegać, ja miałem same dobre doświadczenie. Pojeździłem po firmach, prosiłem o wyceny, by porównać jak najwięcej ofert. Tobie też polecam to rozwiązanie. Ogólnie mówiąc oferty były stosunkowo zbliżone, różniły się jedynie zakresem usług- przykład: jedni mają swój transport inni nie. Polecałbym ci pojeździć i popytać, ja zdecydowałem się na Dachplu, wzbudzili moje zaufanie, najprzyjemniej mi się z nimi rozmawiało, doradzali. Jestem zadowolony z obecnego stanu i wyglądu, solidne dachówki, solidne rynny |
| |
|
| |
offline ![]() Więcławski kierownik
![]() |
Ja zlecam budowę domu mkk budownictwo od podstaw do końca, również z dachem oczywiście, między innymi wykonanie dachów w poprzednich ich budowach do tego mnie przekonało, nie wiem, czy robią też same pokrycia dachowe, ale wydaje mi się, że tak, tutaj masz adres strony http://www.mkk-budownictwo.pl/ |
| |
Reklamy Google |