Polecam solidną firmę

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

24 lutego 2011, 09:37

Zgadzam sie: good 0 bad

W branży budowlanej tak jak w każdej-czas to pieniądz(chodzi mi projekt remontu),zleciłem to firmie DR-ARCHITEKTURA i wszystko było w jak najlepszym porządku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2011, 19:00

chłopaki to firma z lublina przyjechali i zrobili co trzeba w dobrym czasie. łazienka perfekt dokładnie tak jak sobie to wyobrażałem. mają niezłe pomysły na półeczki i takie tam. mi zrobili łazienkę kuchnie i podwieższany sufit i spokojnie z czystym sumieniem moge ich polecić bo robią dobrze i tanio firma nazywa sie Maniekbud http://maniekbud.webnode.com/ warto odwiedzić

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2011, 13:50

Ja polecam firme GZ Garden
Dokładnie i fachowo. Wszystko zrobione na czas. Pełna kultura- moje dzieci nie nauczyly się "slownika budowlańców" a efekt pracy zniewalajacy.
zajmiją się wykończeniami kamiennymi- mnie robili posadzki, gril ogrodowy, altane no i moje przepiękne ogrodzenie (ku zazdrości sąsiadów)

Polecam z czystym sumieniem

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2011, 10:26

A ja wszystkim budującym, remontującym czy też przerabiającym polecam Dolnośląska Grupe Budowlaną. Firma, która doskonale zna sie na tym co robi. Przeprowadza wszelkie prace od A do Z. Warto im zaufać. Kontakt i więcej info na grupadolnoslaska.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2011, 21:26

A ja w Warszawie mogę polecić w zakresie remontów firmę Grin House - Pan Darek jest bardzo dokładny i naprawdę fachowo doradza i wykonuje wszelkie prace. U mnie robił robił remont łazienki i salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2011, 21:28

Użytkownik Laura napisał:
A ja w Warszawie mogę polecić w zakresie remontów firmę
Grin House - Pan Darek jest bardzo dokładny i naprawdę
fachowo doradza i wykonuje wszelkie prace. U mnie robił
robił remont łazienki i salonu.

Zapomniałam podać kontaktu: 503-117-639- wiem, że mają też stronę www.grinhouse.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 19 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Czy ktoś z Was ostatnio kupował szambo betonowe Liczba postów: 5 Grupa: Firmy budow... Też szukacie miejsca na weekendowy wypad nad morzem? http://hotelwieniawa.com wygląda na dobrą opcję na odpoczynek i regenerację. Ktoś już tam nocował?
  • wesele w plenerze Liczba postów: 269 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie komunię i potrzebujecie krzeseł, to warto rozważyć wypożyczenie. Zamiast kupować, można zaoszczędzić i skorzystać z oferty wypożyczalni, która....
  • Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 369 Grupa: Firmy budow... Trudniejsza niż budowa bywa potem aranżacja i wyposażanie wnętrz. LED w łazience pod prysznicem to ciekawy sposób na stworzenie strefy relaksu w domu. Kolorowe....
  • Wizz Air Birmingham Office Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... The Wizz Air Birmingham Office provides helpful customer support for passengers in the United Kingdom traveling with Wizz Air. The office assists travelers with...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20712 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 136

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >